2777
2789
عنوان

تو عقد خوبه پیش هم خوابید ❓️

988 بازدید | 31 پست

مثلا رابطه داشت یا راحت بود و اینا؟؟ من نامزدی بهم زدم و کاملا راحت بودیم ولی الان ناراحتم میگم کاش رابطه نداشته بودم به زودی با پسر خالم عقد میکنم نمیخوام اشتباهی صورت بگیره بنظرتون بخوابیم ؟ یا مثلا راحت باشیم؟ درظمن مدت عقدم ۱سال یا بیشتر هستش 

لطفا گذارش نزنید واقعا مشکلمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه توی عقد مشکلی نداره فقط رابطه کامل نداشته باشید. رابطه کامل بمونه برای بعد عروسی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

در چه حد بود رابطت؟

خب وقتی عقدی یعنی زنشی سرزنش کردن نداره که،اما باید حد و حدود رابطتتو بدونی و سریع خودتو در اختیارش قرار ندی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

نامزدی که نامحرم باشید بهم  نه خوب نیس 

ولی عقد باشید هیچ مشکلی نیست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم