2777
2789

از چه سایتی

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

شاید اگر خانواده فقیر و نیازمند رو براش هزینه کنی بهش برسه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امام رضا ماشالله کم نداره 

فرش بشه چی براش

خرج تحصیل یه فرد نیازمند رو بده

به خدا یه سری آدم هستن ۳۰۰ تومن پول ثبت نام کنکور ندارن به خاطر پول حاضر نیستن کنکور بدن

پول رو بده به یه کتاب درسی برای کنکوری

بده یه کاپشن برای بچه‌ای که سردشه

بده یه غذای گرم برای پیرزنی پیر مردا

به بدبختایی کمک کن که توی خرید نون شبشون مونده مگه حرم امام رضا قربونش برم بدون فرش مونده؟

بدون فرش نمونده ولی جایی برای همه ست. پرسیده جای دوری میره؟ اگر جایی برای همه باشه جای دوری نمیره

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

بابام خادم هست میپرسم ازشون بهتون خبر میدم

سلام اگر میشه از پدرتون بپرسین اونایی که جایی واسه موندن ندارن یعنی خونه ندارن فقط داراییشون ۶۵ میلیونه و نمیتونن خونه رهن کنن اگر بیان مشهد اقا امام رضا فرجی میکنه؟ اصلا چجور میشه اونجا خونه پیدا کرد و موند ؟ رهن اجاره هر چی و اونجا کار برای بانوان هست؟؟ اونجا خیرین هستن کمک کنن ؟!

😶عججججب🤑

خواستم راجع به تاپیک قبلیت بگمتو پیام دادی قهوه ایش کردی... منو چی میگی که پارسال که محرم بودیم به ه ...

عزیز دلممممم ♥️لیاقتتو نداشته 

حالا دختر خودمونیما خدایش فازت چی بوده تبریک گفتی 🤦🏻‍♀️