2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 265 پست

امروز هم تولد خواهرم هست ۹سال شد

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

تولدت مبارک عشقم،همیشه باشی سالم و عمرطولانی و با عزت⁦୧⁠(⁠^⁠ ⁠〰⁠ ⁠^⁠)⁠୨⁩ بوووووس 💙💚💛💜

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز هم تولد خواهرم هست ۹سال شد

ایجانم تولدش مبااارک♥️♥️♥️♥️💃🏻😍

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

تولدت مبارک عشقم،همیشه باشی سالم و عمرطولانی و با عزت⁦୧⁠(⁠^⁠ ⁠〰⁠ ⁠^⁠)⁠୨⁩ بوووووس 💙💚💛💜

فداتشم  مرسییییی ♥️💃🏻💃🏻💃🏻♥️😍😍😍🥰

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

فداتشم مرسییییی ♥️💃🏻💃🏻💃🏻♥️😍😍😍🥰

چندسال شدی

@مادر_نی_نی_یار_پنج @رتبه_برتر_مملکتم

سلام عزیزممم

دختر خوش قلب و مهربون تولدت مبارک🫂😘😘

ایشالا هزاران سال زنده باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی و باهم دوست بمونیم🤩❤️🥺

تا کی باید ساکت شیم چون دختریم؟؟ 

@ملکه455میباشم   ناشناس رو چک کن 

درخواست دوستیمم قبول کن😑

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

سلام عزیزمممدختر خوش قلب و مهربون تولدت مبارک🫂😘😘ایشالا هزاران سال زنده باشی و به همه آرزوهای قشنگ ...

میدونستی منو مکه همزادیم فاطی؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

۲۷ سال

واو😍😍😍😍💜💜💜

سلام عزیزمممدختر خوش قلب و مهربون تولدت مبارک🫂😘😘ایشالا هزاران سال زنده باشی و به همه آرزوهای قشنگ ...

فدااات🍰🍰😍😍😍😍😍😍♥️

پیر شدم🤣

نه 😆😆😆😆