2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 265 پست
تولد زری قشنگههههههههههههه💃💃🎂مبارکت باشه😘😘ایشالا بهترینا برات رقم بخوره😎مهربونم💚💚

قربونت برم مرسی 🥰🥰🥰😍😍😍

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید دیر جوابتو دادم شرمنده بخدا

عه نه بابا دشمنت شرمنده این چه حرفیه 🥰🥰🥰😍

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

کاش همه اکیپ دورهم بودیم.....میگفتیم و میخندیدیم و جشن میگرفتیم💖

دلم تنگ شده نگو... 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

کاش همه اکیپ دورهم بودیم.....میگفتیم و میخندیدیم و جشن میگرفتیم💖

آره واقعا 

بخدا جاشون خالیه 🥲

آره واقعا بخدا جاشون خالیه 🥲

نمیدونم چشتون زدن

چشمون زدم 

نمیدونم 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

نمیدونم چشتون زدنچشمون زدم نمیدونم

زدن😂

نمیدونم چشتون زدنچشمون زدم نمیدونم

ایشالا برمیگردن 

بازم مثل قبل جمع میشیم دورهم😘

ایشالا برمیگردن بازم مثل قبل جمع میشیم دورهم😘

ایشالا به حق ماه رجب 😂💫