2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش منم بتونم این روزا رو تجربه کنم

خدایا میشه؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ب حق طفل از دست رفته فاطمه الزهرا ایشالا دامنت سبز میشه عزیزم

مرسی قشنگم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بخدا ویارمم هنوز تموم نشده دیروز گلاب بروت هرچی خوردم بالا اوردم تازه قرصم میخورم ولی تاثیر ندارع

آخی .. من خوبه ویارم تا چهارماه بود ولی بعدش دیگه دیابت بارداری داشتم سختم میشد رژیم و اینا

آخی .. من خوبه ویارم تا چهارماه بود ولی بعدش دیگه دیابت بارداری داشتم سختم میشد رژیم و اینا

سر پسرمم همین بودم تا روز زایمان کارم همینه 

کلا زنا بنده خداها باید تو بارداری از ی چیزی بگشن دیگع

سر پسرمم همین بودم تا روز زایمان کارم همینه کلا زنا بنده خداها باید تو بارداری از ی چیزی بگشن دیگع

اره دیگه... حالا دیگه خیلی نمونده خودتو سرگرم کن تا نی نی بیاد ..من همش میخوابیدم تو بارداری بعد ک دنیا اومد بی خوابی واقعا اذیتم میکرد حس نا امیدی داشتم 

اره دیگه... حالا دیگه خیلی نمونده خودتو سرگرم کن تا نی نی بیاد ..من همش میخوابیدم تو بارداری بعد ک د ...

اصلا هرچقدرم بخوابی بازم بیخوابی بعد زایمان داری . بدن ادم تحلیل میرع