2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130235 بازدید | 412 پست

به نظر من مرگ زیباترین اتفاق هست چون از این دنیای مزخرف و بی رحم نجات پیدا می‌کنه .خوش به حال اون کسی که میمیره و از این دنیای وحشتناک و فانی میره ولی خدا به بازماندگان صبر و تحمل بده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...

خیلی این کارش زشت بود شما بذار پای ندونم کاریش هر چند می دونم خیلی دلتون شکست ،روحش شاد باشه عزیزم.

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفن و اینا

وا...

من عموم رو به موت بود ،میخواستن براش قبر بخر 

نزاشتم

تا وقتی که فوت شد 

نزاری کفن اماده کنن 

ته ناامیدی اینکارا

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

با خوندن تاپیکتون ی لحظه رفتم 13م مهرماه . دلم مچاله شد . مامان بزرگم حالم بد بود و دکترا گفته بودن ...

منم با تاپیکش حالم بد شد 

عموم تازه فوت شده 

اونم سرطان داشت 

دکتر جواب کرده بود هیچ بیمارستانی پذیرش نمیکرد 

یعنی ته نا امیدی دنیا بودیم

خودش گفت کفنمو اماده کنید 

قبر بخرید

ولی نزاشتم

تا لحظه اخر نزاشتم

بابام کفنشو داد بهش

روزی هم که خاکش کردن ، صبحش رفتن قبر خریدن

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

منم با تاپیکش حالم بد شد عموم تازه فوت شده اونم سرطان داشت دکتر جواب کرده بود هیچ بیمارستانی پذیرش ن ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم اینجور مراسما خیلی دردناکه . دردناکتر از اون خوردن حلوای عزیزته سنگ میشه میمونه تو گلوت  😭

مریضیش چیه،گاهی مریضا انقد درد و عذاب میکشم که مرگ براشون ارزوست،یکی از آشناها چند روز پیش فوت شدن ا ...

آره عزیزم مثل پدر بینوای من یه سال افتاد کنج خونه زمین گیر شد ، از بی نون و آبی و زمین سفت نه دکتری نه دوایی اینقدر تو این یه سال ناله زد روی سرامیک خالی مادرم انداختش،از سرد قندیل می‌بست مادرم پتو بهش نمی‌داد پدرم از سرد و گشنگی گریه میکرد ، ما تا عتراض میکردیم برادر و مادرم دعوامون میکردن کع غذا میخوره دسشویی میگیره و پتو هم کثیف میکنه مادرم میگفت من مجبورم بشورم شما خونه های خودتونید،خلاصه خیلی زجر کشید از جهنم بدتر شد براش. بلخره با کلی دعا یه عصر پنجشنبه پدرم واسه همیشه این دنیای لعنتی رو ترک کرد 😓

خیلی سخته،وقتی عزیزی داری از دست میدی ،جوابت کنن بگن دیگه تموم میکنه براش نجنگید...ته بیرحمیه کسی هنوز رو تخت بیمارستان باشه داره بزای زندگی میجنگه..ولی همه نزدیکانش خودشون برای مرگش اماده کنن..شما چطوری میتونید،خدایی

مادر بزرگ من خیلی پیر بود

هر از چند گاهی این سخاتت مریض میشد بدن ورم میکرد فشار بالا و....

هرکس میومد ملاقات به مامانم اساره میکرد که یه آرایشگاه برو سفیدی موهاتو اینا رو بگیر خونه زندگیتو تمیز کن کلا  آماد باشید حالش خیلی خرابه 😂

باور کنید حداقللل ده  پونزد سال این روال ادامه داشت که آخر به مرگ طبیعی فوت کرد خدا بیامرز

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
آره عزیزم مثل پدر بینوای من یه سال افتاد کنج خونه زمین گیر شد ، از بی نون و آبی و زمین سفت نه دکتری ...

خدا مادرتونو ببخشه و مارو اینجور امتحان نکنه ناراحت شدم

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
آره عزیزم مثل پدر بینوای من یه سال افتاد کنج خونه زمین گیر شد ، از بی نون و آبی و زمین سفت نه دکتری ...

واییییی😭😭😭

بغض من ترکید😭😭

تو دخترش بودی تو چرا نموندی پیشش چرا تو نبردیشط خونتون😭😭

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕