2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130343 بازدید | 412 پست
خداازش نگذره هداجوابشو بده بمیرم بچت چیاکشیده خدا ذلیلش کنه!

خیلی از قصد پیش پسرم بابا بابا میکردن ک منو اذیت کنن همون موقع همه ی خانواده شوهرم جنتلمن شدن جشن روز زن می‌گرفتن و می‌کردند تو چشم من

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا جبران کنه.از جایی که گمانشو نمیبری بهتون بده ،خدا بده بی حساب و بی منت میده.

انشاالله ولی راضی نیستم برای پولمون ک دولپی میخورن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خیلی از قصد پیش پسرم بابا بابا میکردن ک منو اذیت کنن همون موقع همه ی خانواده شوهرم جنتلمن شدن جشن رو ...

وای ایناکه از یزید بدتربودن من بااینکه همسرم فوت شده ولی خونوادش خیلی هوامو دارن خیلی زیاد ولی بازم میگم برام اصلن اهمیت نداره اونیکی باید میبود نیس دیگه بقیه به چ دردم میخورن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واللا نوه عموی مادرم سوخته بود هر کی از خونشون میومد انقد میخره میکردن کاش چرک فرششونو میدیدی مردم غ ...

متاسفانه دهن بعضی‌ها بسته نمیشه. یه موردی که برای ما سر بیماری پدربزرگم پیش اومد این بود که میگفت ببرینش فلان دکتر و فلان بیمارستان گوشت بدین بهش و فلان میوه رو بدین و... . درصورتی که پدرم و عمم پدربزرگم رو بهترین بیمارستان‌ها تهران میبردن و دکترها جوابش کرده بودن ولی با این حال میبردنش بیمارستان خصوصی توی بهترین جای تهران و بستریش میکردن و دکتر دعواشون میکرد که چرا ایشون رو میارید و... . هیچکس دلسوز تر از خانواده نیست اما بعضیا کاسه داغ‌تر از آش میشن

پزشک کوچولو🩺📚

وای ایناکه از یزید بدتربودن من بااینکه همسرم فوت شده ولی خونوادش خیلی هوامو دارن خیلی زیاد ولی بازم ...

نه من ی کارهایی با منو پسرم کردن ک مردم شاخ در آوردن اما پیش مردم میگن ما سنگ تموم گذاشتیم هی هیچکس از دل کسی خبر ندارن امیدوارم خدا ب دل تو پسرت آرامش بده مردن شوهر من ب نفع خانوادش شد ی وارث کمتر کاش منو پسرم ب زمین خوردنشون ببینیم بفهمن حق یتیم خوردن چه جوره

نه من ی کارهایی با منو پسرم کردن ک مردم شاخ در آوردن اما پیش مردم میگن ما سنگ تموم گذاشتیم هی هیچکس ...

میبینی عزیزم پول بچت خوردن ندارن باورکن میان جلوت زانو میزنن و زارمیزنن والتماست میکنن باورکن یه روز به این حرفم میرسی ن خاهرکسی ازدل کسی خبرنداره خدا ازشون نگذره پیش بقیه خودشون رو خداوپیغمبرنشون میدن ولی تووبچتو خون به جیگرکردن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
میبینی عزیزم پول بچت خوردن ندارن باورکن میان جلوت زانو میزنن و زارمیزنن والتماست میکنن باورکن یه روز ...

اره انشالله واقعا قرآن و صلوات ب چه درد میخوره وقتی حق الماس گردنته 

میبینی عزیزم پول بچت خوردن ندارن باورکن میان جلوت زانو میزنن و زارمیزنن والتماست میکنن باورکن یه روز ...

اینقدر مغرورن هربلایی سرشون بیاد میگن قسمت نمیگن تاوان 

اره انشالله واقعا قرآن و صلوات ب چه درد میخوره وقتی حق الماس گردنته

خداهمه چیو میبخشه جزحق الناس فقط میتونم بگم خداازشون نگذره الان باخونوادت زندگی میکنی قشنگم

اینقدر مغرورن هربلایی سرشون بیاد میگن قسمت نمیگن تاوان

یه روزی خودشون میجن تاوان چون تاوان میدن!

خداهمه چیو میبخشه جزحق الناس فقط میتونم بگم خداازشون نگذره الان باخونوادت زندگی میکنی قشنگم

بله دقیقا نه من ازدواج کردم