2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره داشتیم اما چون تعداد زیاد بود همش رفت آمد بود 

یکبارم پسر خواهرم یهو اومد داخل 

کلا همیشه خدا مهمون بود

شبا اون می‌رفت اتاق دیگه نصف شب میرفتم پیشش دم صبح برمیگشتم میدونستم مامان بابام میدونن که میرفتم 😂

خونه بابا که من و داداشم اتاقمون شریکی بود

دوران عقد خونه ی ما که بابام میکشتمون🤣🤣🤣ولی خونه مادرش اتاق جدا داشت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اتاق نداشتم اما یه طبقه خالی داشتیم دوران عقد من و همسرم و بعد از ما برادرم و همسرش ازش استفاده میکردیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اتاقم با دوخواهر دیگه مشترک بود 

کلا چهارروز فقط عقد بودم 😄😄  یعنی چهارروز قبل عروسی عقد کردیم چون پدرم از همین میترسید که بیاد بمونه و بخواد من و ببره 🥴

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

آره داشتیم

خواهرم و شوهرش تو یه اتاق 

منو شوهرم تو یه اتاق

مامان بابام خیلی پایه بودن و اصلا گیر نمی دادن

خدا خیرشون بده

فکر می کردم همه خانواده ها اینجوری ان

بعد دیدم هر کسی اینجوری تحمل نمی کنه

.