2777
2789

انشالله بعد عید میخام اقدام کنم البتع اگر تا اون موقع پشیمون نشم 😅 

فقط اینکه من از زایمان طبیعی  وحشت دارم.

بیمارستان خصوصی بخام برم سزارین انتخابی قبول میکنن؟

پولش اصلا مهم نیست هر چقدر بشع فقط اینکه بگید قبول میکنن یا ن 

متاهل و متعهد💍♥️

خصوصی که سزارین میکنن ولی دکتری پیدا کن زیرمیزی نگیره و خوب باشه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمرا بزارم شکمم هفت لایه پاره بشه و بخیه بخوره و تا سالها حسش کنم بخیه طبیعی یک لیست و زود جوش،میخور ...

واییی نگو من از زایمان طبیعی وحشت دارم حتی اسمش 

متاهل و متعهد💍♥️

دکتر باید ببری بالا سر خودت که زیر میزی جدا میگیره ،هزینه بیمارستان خصوصی هم که جداست من سال ۱۴۰۲ خرداد سر شدم انتخابی کلا ۲۰تومن شد 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
عمرا بزارم شکمم هفت لایه پاره بشه و بخیه بخوره و تا سالها حسش کنم بخیه طبیعی یک لیست و زود جوش،میخور ...

اره ازین ک نتونی بری دستشویی ک چندین ساعت قبلش زجر بکشی واقعا راحت تره🤣🤣

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

هر کدوم بدی خودشو داره الان فکر کردی طبیعی عوارض نداره؟ اطرافم هستن رحمشون افتادگی پیدا کرده و داغون شدن سر دوتا طبیعی آوردن ،بدن هر کس متفاوته

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده