2777
2789
عنوان

یه قسمت سر بچم کلا مو نداره

75 بازدید | 8 پست

دیدید نوزادها موهای پشت سرشون میریزه بعد دوباره درمیاد؟برا پسر من ۴ ۵ ماهگی ریخت ولی تا الان ک ۱۴ ماهشه درنیومده سفیده سفیده رشد موهاش خوبه موهای تاج سرش بلند شده روشو گرفته ولی زیرشون اصلا مو نداره خیلی نگرانم ببرم دکتر پوست مو؟هرکی میبینه میگ بچس در میاد ولی بنظرم خیلی طول کشیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه بچم یسال و سه ماهشه خیلی موهاش کم پشت ونازکه هی بم میگن چرا مونداره دیونه میشم

مو واقعا خیلی تو زیبایی تاثیر داره پسرم خوشگله ولی چون مو نداره همه بش میگن پیرمرد ☹️☹️با کلاه انقد نازه

مو واقعا خیلی تو زیبایی تاثیر داره پسرم خوشگله ولی چون مو نداره همه بش میگن پیرمرد ☹️☹️با کلاه انقد ...

بدم میاد ازینحرفا به بچها میزنن شعورشون کمه.اون قسمتی که مو نداره روغن سیاهدونه هرشب بمال و ماساژ بده..من جلوی موهای بچمو یمدت مالیدم بهتر شد اولش خیلی کم موتر بود

بدم میاد ازینحرفا به بچها میزنن شعورشون کمه.اون قسمتی که مو نداره روغن سیاهدونه هرشب بمال و ماساژ بد ...

اخه طبعش خیلی گرمه سرش همیشه داغه میترسم روغن‌های گرم‌بزنم بدتر بشه خدایی نکرده تب کنه