2777
2789
عنوان

خسته شدم پس من چجوری لاغر بشم

55 بازدید | 6 پست

روز ب روز دارم چاق تر میشم 

مثلا امروز روز اول رژیمم بود صبح ک بیدار شدم دلم برنداشت هیچ صبحونه ای هیچی نخوردم ظهر ۶ تت‌ قاشق برنج خوردم 

رفتم بیرون شب ک برگشتم ساعت ۱۱ اونقد گشنم بود عین وحشی ها افتادم رو غذا و چیپس و میوه و شکلات 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همینه دیگه باید سالم خوری کنی

چطور از ظهر تا ۱۱ خودتو گرسنگی دادی؟

قشنگ یه سیخ جوجه باگوجه میخوردی سیر میشدی کالریشم کم بود

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

کرفس یا جیم شو نصب کن 

کالری شماری کن اینطوری فایده نداره

کنارش ورزش کن میتونی بری باشگاه یا وقت نداری توی خونه با نرم افزار گوشی یا حتی از م ا ه واره با جم فیت ورزش کن 

مهم کالریه غذاییه که میخوری 

روغن رو حذف کن شیرینی و شکلات رو حذف کن 

مثلا من برنج رو کته میذارم بدون روغن و فقط با نمک خیلی هم خوبه 

قارچ سیب زمینی مرغ و تخم مرغ پایه ثابت غذاهامه 

یه ماهیتابه چدن برداشتم یه ذره روغن میریزم با دستمال کاغذی پخشش میکنم هر چی میخوام سرخ کنم بی روغن میشه یه درب هم واسش میذارم بخار پز میشه حتی تخم مرغ هم بدون روغنه

سیب زمینی و قارچ هم همینطور سیب زمینی رو ریز میکنم درش رو میذارم و تمام 

شیرینی نمیخورم ، شکلات نمیخورم مگر اینکه هوس کنم و حتی اونم وزن میکنم کالریش رو وارد میکنم

فقط سخت نگیر اگه شکستی دیگه ادامه ندی 

مثلا من الان دلم یه چی شیرین خواست یه تیکه ۲۰ گرمی کیک ساده خوردم کالریشم وارد کردم 

سر شب بستنی و پفک خوردم ولی کم و کالریشم وارد کردم

یه نرم افزاری کالری شمار میخوای  ، یه ترازو که هرچی میخوری وزن کنی و بسته به وزنت میگه در روز چقدر کالری میخوای برای لاغری