2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 84 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم این خانوم منظورش اینه که بعدا نمیتونه بچشو کنترل کنه و به حرفش باشه وقتی چند نفر هر کدوم ی ...

دقبلا آفرین بالاخره ی نفر حرف منو متوجه شد عمیقا 

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
چند بار اومدم دیدم وسایلم جابجا شدن دیگه عصبانی شدم شوهرم کلید گرفت قفل میکنم ولی فک کنم کلید دیگه ه ...

من بودم توی یه کاغذ مینوشتم بی زحمت  خونه رو هم یه جارو بزنید ،موقعی که می رفتم بیرون ،میزاشتم توی خونم جایی که ببینه   

واقعا درکت میکنم اینایی ک میگن کاش جای تو بودم تجربه نکردن ببینن چ حس بدیه پسرم من خانواده شوهرمو بی ...

همون منم همین ترسو دارم

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
اخه زمانیکه مت میگم هفته ای دو جلسه نگهدار برم ورزش میگه نه نمیتونم بعد دم به دقیقه چرا میخواد ببرتش ...

همینو بهش بگو

بگو تو خونه کار دارم باهاش بازی هوشی اینا تمرین میکنم یا اصلا دلتنگش میشم دوس دارم باشه

بگو اون زمانی ک من کارش ندارم ببرش منم به کارم برسم

واقعا درکت میکنم اینایی ک میگن کاش جای تو بودم تجربه نکردن ببینن چ حس بدیه پسرم من خانواده شوهرمو بی ...

خیالت راحت باش بزار هم اونا لذت ببرن هم شما فکر کن پرستار گرفتی یکم که بزرگ بشه میاد سمت خودت مخصوصا که پسر 

من بودم توی یه کاغذ مینوشتم بی زحمت خونه رو هم یه جارو بزنید ،موقعی که می رفتم بیرون ،میزاشتم توی خ ...

میومد خونه وقتی نبودم مثلا من ی ظرف عذا دادم بهش به بهونه که اون بیاره میومد میذاشت آشپزخونه  متم گفتم بهش من عجله ندارم وقتی مت خونه نیستم ظرفا رو بیاری بذاری  خونه

چند بار اومدم دیدم وسایلم جابجا شدن دیگه عصبانی شدم شوهرم کلید گرفت قفل میکنم ولی فک کنم کلید دیگه ه ...

عوض کنید قفل درو بگید طلایی چیزی دارم کم شده چیزی گم‌شده اینا

بگو شما ندیدید کسی از بیرون بیاد؟؟ مثلا انگشترم هرچی گشتم نیست

عوض کنید قفل درو بگید طلایی چیزی دارم کم شده چیزی گم‌شده اینابگو شما ندیدید کسی از بیرون بیاد؟؟ مثلا ...

شوهرم قبول نمیکنه

خیالت راحت باش بزار هم اونا لذت ببرن هم شما فکر کن پرستار گرفتی یکم که بزرگ بشه میاد سمت خودت مخصوصا ...

چه پرستاری ی دونه لباس جیش کنه بچه میذاره تو نایلون تحویل میده خودم

واااایببخشید به درک که ناراحت میشهاملن از دس اسنجور مردا

خیلی کمرو هست شوهرم اصلا نمیتونه چیزی بگه ب اونا

بچه هست میره بزرگتر که شد التماسش هم کنی خونه هیچکس مهمونی نمیادبزار بره بخودت برس اون بچه هست نمیفه ...

تربیت بچه از کنترل مادر خارج میشه عزیز

دیگه از مادر حساب نمیبره میره پیش اونا چون خوش میگذره مادرو اصلا دیگه حساب نمیکنه به مرور

تربیت بچه از کنترل مادر خارج میشه عزیزدیگه از مادر حساب نمیبره میره پیش اونا چون خوش میگذره مادرو اص ...

قربون آدم چیز فهم میا. که خونه  پسرم فقط دستور میده