2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 84 پست
همش میخواد بچه رو وابسته کنه به خودش من خواستم برم ورزش گفتم نگه میداری هفته ای دو جلسه برم گفت نه ن ...

ووالا جاری من دو تا بچهاش و خونه مادرشوهرم مادرشوهرم بزرگ کرده الان مردی شدن برا خودشون از پونزده سالگی دیگ نرفتن... ول کن بزار بره خودت راحت باش. 

[QUOTE=367336101]بگو نیاد بگو اینجوری نمیتونم کنترل کنم تربیت کنم بچه رو با شوهرت هم دست به یکی کنید که همینو بگین&nb ...[/QUOگوش نکرد مودبانه  گفتم مجبور شدم تندی کنم خودم ناراحتم

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مادرشوهر م بالاست 

تا میومد در بزنه بچه را ببره من جارو میزدم برق یعنی نشنیدم 

یا آب حموم باز میکردم 

حالا پسرم بزرگ شده پیش دبستانی اجازه میگیره و می‌ره اگه بگم ن نمیره روزی یه بار فقط با شوهرم 

ولی یه مدت زایمان کردم برا بچه دوم پسرم خیلی بالا می‌رفت بیشتر بالا بود واقعا رو تربیت تاثیر داره 

حالا کوچیکه چون بزرگه نمیره اونم نمیره 

من مادرشوهر م بالاست تا میومد در بزنه بچه را ببره من جارو میزدم برق یعنی نشنیدم یا آب حموم باز میکرد ...

همین در هم میزنه که قبلا در هم نمیزد میومد داخل خونه الان الکی میزنه در رو همون لحظه هم میاد تو اعصابم  خرد میشه

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
آره درست میگی الان فک کردم یکم عصبی شدم

اخه زمانیکه مت میگم هفته ای دو جلسه نگهدار برم ورزش میگه نه نمیتونم بعد دم به دقیقه چرا میخواد ببرتش بالا

همین در هم میزنه که قبلا در هم نمیزد میومد داخل خونه الان الکی میزنه در رو همون لحظه هم میاد تو اعصا ...

چفت بذارین برای در خونتون

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
چفت بذارین برای در خونتون

ای خواهر قبلا میرفتم خونه مادرم حق نداشتم قفل کنم درخونه مو الان ولی قفل میکنم

چطوری کلید داره

نه خونه اونجور دک طبقه نیست که مجزا باشه واحد چند تا پله میخوره پایین خونه ما چند تا پله طبقه بالا

ای خواهر قبلا میرفتم خونه مادرم حق نداشتم قفل کنم درخونه مو الان ولی قفل میکنم

چقدر بد چرا اختیار خونه خودتون رو هم ندارید؟؟ولی ببخشید شما خودتون از اول پرروکردین مادرشوهرتون رو 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
چقدر بد چرا اختیار خونه خودتون رو هم ندارید؟؟ولی ببخشید شما خودتون از اول پرروکردین مادرشوهرتون رو

چند بار اومدم دیدم وسایلم جابجا شدن دیگه عصبانی شدم شوهرم کلید گرفت قفل میکنم ولی فک کنم کلید دیگه هم داره