2777
2789
عنوان

بیاید دورهمی سوجان رو تحلیل کنیم

301 بازدید | 25 پست

وای من خیلی این فیلمو دوست دارم

لباساشون

روستاشون

همه چیزشون عالیه

سهراب و سوجان 

همه اش منتظرم سهراب عاشق سوجان بشه

ولی دهاتشون خیلی سمه آدم بد زیاد داره مگه میشه یه دهات کوچیک انقدر قتل و قاتل داشته باشه؟ 

انیس دیوانه فکر میکنه خیلی باهوشه خسرو که یه قاتله انیسم میکشه

وای ایاز و بگو

ناصر و غلام

ولی پرویز و مینا بهم میانا

😕 یه چیز عجیب علاقه ی کارگردان به بازیگرای چشم رنگیه ۹۰ درصد بازیگرای این فیلم چشماشون سبزه😕مگه اونجا ترکیه یا اروپاست😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزخرف ترین فیلم جهان سناریو تکراری و مسخره بازی مصنوعی و بازیگران داغون و اول پایین

وای خیلی قشنگه

سناریو ها خوب تکرای اند دیگه چون زندگی همینه عزیزم تاریخ تکرار میشه

سرنوشت ها تکرار میشن

زندگی های ما که یه درام ساده است اون سناریو های تکرای جذاب اند دیگه

قصه ی خان و رعیت همیشه همین بوده

وای خیلی قشنگهسناریو ها خوب تکرای اند دیگه چون زندگی همینه عزیزم تاریخ تکرار میشهسرنوشت ها تکرار میش ...

عزیزم اینا چون سناریو ندارن همه فیلما رو انقلابی کردن 

وگرنه ذهن خلاق می‌تونه سناریو جدید بده بیرون 

مثل سریال دلدادگان و لحظه گرگ و میش و ماه پلنگ و....

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
من سوجان رو تازه دارم میبینم، دو هفته س تقریبامیشه خلاصه از اول تعریف کنی؟

خسرو عاشق انیسه بابا انیس رو میکشه و انیس و مادرش رو میاره پیش خودش زنش میفمه و حساس میشه و انقد فشار روحی روشه که مادر انیس رو میکشه و خسرو رو تهدید میکنه که اموالش رو به پسزش میده و خسرو هم زنش رو میکشه، انیس متوجه قتل باباش توسط خسرو مبشه و دنبال انتقامه، این وسطا مدارکی پیدا میشه ک وصیت زن خسرو داخلشه که میگه اموال به نام پسرش میشه و پسزش هم از خسرو نیست و خسرو باباش رو کشته

وای خیلی قشنگهسناریو ها خوب تکرای اند دیگه چون زندگی همینه عزیزم تاریخ تکرار میشهسرنوشت ها تکرار میش ...

عزیزم اینا چون سناریو ندارن همه فیلما رو انقلابی کردن 

وگرنه ذهن خلاق می‌تونه سناریو جدید بده بیرون 

مثل سریال دلدادگان و لحظه گرگ و میش و ماه پلنگ و....

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
میدونم خوش بحالشونولی چرا؟ بخاطر حمله ی روس ها بوده ؟ نژادشون مخلوط شده

میگن اینطوری بوده خودم زیاد نمیدونم بیشتر هم توروستاها اینجورن 

چن روز پیش رفتم کلینیک نشسته بودم ۱۵ نفر بودیم که نصفشون فقط چش رنگی بودن😬😀

آلیس در سرزمین عجایب

من سوجان رو تازه دارم میبینم، دو هفته س تقریبامیشه خلاصه از اول تعریف کنی؟

سوجان هم دختر تحصیل کرده تو روستاس که دیپلم گرفته و شیرینی خورده ی پسرعموش قربانه، قربان پسر منفعت طلب و حریص پول هست و قماربازه ک سوجان بی خبره و باهاش عقد میکنه و قربان که سربازی میره با خانواده ی قدرتمندی آشنا مبشه و دختر اون خانواده عاشقش مبشه و خواهر و پدر دختر میگن باید زنت رو طلاق بدی اینم همینکار رو مبکنه و با این دختر ازدواج مبکنه البته دختر نمیدونه ک این زن داشته و همه ازش پنهون کردن