2777
2789

خیلی آروم می شی😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگیم مثلا؟

حرفهای معمولی 

قربون صدقه اش بریم 

بهش بگیم رو ماهم حساب باز کنه ماروهم ازخودش بدونه 

حرفهای عادی و دعا هرچی دوست داری

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

وقتی دلت شکسته وقتی جواب ناامید کننده از پزشک گرفتی وقتی امام زمان جواب نذراتو نداد وقتی زندگیت بهم ریخته چجوری باهاش صحبت کنی ایا کسی هست بچش مریض بی درمان باشه زندگیش خراب شده همع چیشو ازدست داده بعد بازم ایمانش مونده باشه؟ اگه همجین موردی هست بگید ماهم ایمان دوباره بیاریم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

وقتی دلت شکسته وقتی جواب ناامید کننده از پزشک گرفتی وقتی امام زمان جواب نذراتو نداد وقتی زندگیت بهم ...

مریضی فرزندتون چیه عزیزم 

وقتی دلت شکسته وقتی جواب ناامید کننده از پزشک گرفتی وقتی امام زمان جواب نذراتو نداد وقتی زندگیت بهم ...

صبور باش عزیزم مطمئن باش به ازای هرسختی و‌مصیبتی که که تواین دنیا میبینیم پاداش عظیمی درانتظارمونه.

بازم ناامید نشو دعاکن ان شالله هرچه زودتر سلامتیشو به دست میاره

روم نمیشه

توروخداچرا روت نمیشه 

اماممونه بابا باحضرت  مهدی ازاین حرفهانداریم باهاش راحت حرف بزن خیلی دوستت داره