سلام بچه ها من سال ۹۵ ی بچه ی با مشکل انسفالوسل ومننگوسل بدنیا اوردم جمجمه اش باز بود تا بیست روز بستری بود بیمارستاناهواز ودزفول واصفهان سری اخر که بردم اصفهان ی پرستار گفت خانم اینو عمل نکن این عملش کردی بی اختیاری ادرار میگیره مشکلات ذهنی براش به وجودمیاد فلج میشه سرش آب میاره امکان داره موقع عمل شنت بخاد دست به عملش نزن این بچه اذیت میشه خودش گناه داره معمولا اینا که اینجورن بعد دوماه میمیرن دست به عمل نزن.ولی من قبول نکردم صب که شد خاستن ببرن اتاق عمل دیدن ضربان قلبش نامنظمه گفتن انگار مشکل قلبی داره چن روز باید بمونه بستری شه خلاصه پرستاره گف من باشم عمل نمیکنم اخه خیلی اذیت شدیم باهاش تواین ۲۰ روز عملش نمیکردن دیگه شوهرم گف بریم خونه اومدیم خونه هرروز بچه بد وبدتر میشد هرروز گریه میکرد یک روز خیلی گریه میکرد بردیم دکتر گف برو بستریش کن دوباره منم بخاطر اینکه دوباره سوزن سوزنیش نکنن قبول نکردم بستریش نکردم گفتم الان میرم بازم بستری و دست ب عملش نمیزنن بچه رو اوردیم خونه خیلی گریه وناله میکرد من دیگه قرص خواب خوردم همش فرار میکردم تو خیابونا که صداشو نشنوم چون حالم خیلی بد بود الان بعد ۸ سال همش میگم کاش عملش میکردم کاش اونشب میبردم بیمارستان بستریش میکردم در هرصورت فوت میکرد چون بچه ی سالمی نبود ولی عذاب وژدان دارم حس میکنم قاتل هستم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم خدا به دلت صبر بده . پسرخاله منم پسرش این مشکلو داشت هرکاری براش کردن بعد تولد سه سالگیش متایفانه فوت شد . مقصر شما نیستین اگ عمل هم میبردین الان میگفتین کاش نمیزاشتم بدنشو اذیت کنن . واقعا دنیای بی رحمیه 💔
من شمارو یادمه این افکار ازپا درت میاره باخودت اینطوری نکن خدابه دلت آرامش بده عزیزم همون بودی که مادرو مادرشوهرت بالاسر بچه بودن که ازدنیارف خیلیا سرزنشت کردن ولی واقعا تقصیرتونبود تو یه مادردلشکسته غمگین بودی خدااونو دوس داشت که باخودش بردش
دیگه بچه دارنشدی؟؟
کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
شما مثل اینکه علاقه خاصی به بیمار کردن خودت از نظر روحی روانی داری. بهترین اتفاق برای اون بچه مرگ بود حتی اگه خودت تصمیم میگرفتی بکشیش کار منطقی همون بود. زنده بمونه زجر بکشه که چی! به زندگیت برس زن