2777
2789
عنوان

قصه تلخ من قسمت دوم

438 بازدید | 12 پست

فرداش که رفتم مدرسه دیدم دوستم اومد توپید بهم که چرا گوشیو رو علی قطع کردی گفتم من خجالت کشیدم و متنفرم ازش من دوس پسر نمیخوام ی مدتی گذشت و تو این مدت پسره همش پیگیریم بود میرفتم مدرسه میومد جلو کوچمون میومدم از کلاس بیرون میدیدم جلو مدرست چند مدت گذشت دیدم از رو نمیره همش پیام می‌فرسته دوستم گفت علی میخواد بره سربازی قبلش مسخواد تورو ببینه گفته توروخدا فقط ی بار بیا ببینمت با هزار ترسو دلهره قبول کردم فردا صبح با کلی استرس یکم زودتر رفتم جلو کوچه دیدم هیشکی نیست زود رفتم کوچه عقبی که اونجا قرار داشتیم این اولین باری بود که با ی پسر داشتم صحبت میکردم و جایی میرفتم سوار ماشینش شدم چقدررر استرس داشتم دیدم میگه ی کیسه گذاشتم اون پشت ماله تو هست بردار گفتم باشه گفت بلاخره افتخار دادی اومدی گفتم بله گفت خیلی دوست دارم منو تنها نزار با من باش هر چی که تو بگی ی دور زدیم منو برد جلو مدرسه البته اینم بگم من پشت نشسته بودم شدیدا استرسی و ترسو بودم از ماشین پیاده شدم که ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر😍😍😍😍

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8