2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی دی و آذر شروع کنه و پزشکی بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه آزمونایی میزدی؟؟

قلمچی رو ثبت نام کرده بودم تراز هم واسم میومد

علاوه بر اون

گاج و گزینه دو و ماز و زیستاز و آزمون های سنجش و کنکور های سال های قبل رو میزدم

از همه بهتر آزمون های سنجش و کنکور های قبل بود خیلی شبیه سوالات کنکور بودن

ماز و زیستاز خیلی سخته و گاهی آدمو ناامید میکنه زیستاز البته فقط زیسته 

💝💖بله دانشگاه زاهدان نیمسال دوم

موفق باشی ان شاالله 💖💖 

من برا همه درسا فیلم میبینم...۴۵ جلسه ۴ ساعته .. زیست شیمی ریاضی فیزیک 

عمومیام فیلم ...

برا هر کدومم یدونه کتاب تست ... شروع صفرم .... بنظرت میرسونم تا کنکور اردیبهشت ؟ ترمیم دوازدهم یازدهمم هست

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
قلمچی رو ثبت نام کرده بودم تراز هم واسم میومدعلاوه بر اونگاج و گزینه دو و ماز و زیستاز و آزمون های س ...

قلم چی فقط جامع هاشو زدی یا در طول سالم میزدی؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
قلمچی رو ثبت نام کرده بودم تراز هم واسم میومدعلاوه بر اونگاج و گزینه دو و ماز و زیستاز و آزمون های س ...

ممنون بببخشید انقد سوال میپرسم‌ب بودجه بندی آزمون قلمچی میرسیدین؟؟اخه من چون الان شروع کردم ب آزمونا نمیرسم 

کاربری دست دونفره😃
واقعا ارادت زیاد بوده من هرکاری میکنم بیشتر از ۱۰ ساعت نمیتونم😂💔

شب تولدم ۱۵ اسفند خیلی گریه کردم چون یه سال پشت نشسته بودم از عمرم رو یک سال تلف کرده بودم ولی هیچکار نکرده بودم همون شب به خودم قول دادم شرمنده ی خودم نشم

البته شما هنوز خیلی وقت داری ۱۰ ساعت خیلی هم عالیه همین روال رو برو بعد از عید یه کم بیشترش کنی حله

موفق باشی ان شاالله 💖💖 من برا همه درسا فیلم میبینم...۴۵ جلسه ۴ ساعته .. زیست شیمی ریاضی فیزیک عموم ...

تو کنکور به شرط تلاش هیچ چیز نشدنی نیس مطمئنم میتونی ولی اصلا خسته نشو

موفق باشی ان شاالله از تست غافل نشو

شب تولدم ۱۵ اسفند خیلی گریه کردم چون یه سال پشت نشسته بودم از عمرم رو یک سال تلف کرده بودم ولی هیچکا ...

مرسی ازت امیدوار شدم واقعا💕

کاربری دست دونفره😃
تو کنکور به شرط تلاش هیچ چیز نشدنی نیس مطمئنم میتونی ولی اصلا خسته نشوموفق باشی ان شاالله از تست غاف ...

آمین ممنونم خواهری 🥰 امیدوارم منم سال بعد میام مث تو از موفقیتم میگم و امید میدم به بقیه 

ممنون بببخشید انقد سوال میپرسم‌ب بودجه بندی آزمون قلمچی میرسیدین؟؟اخه من چون الان شروع کردم ب آزمونا ...

خواهش میکنم 

اشکالی نداره💖

نه اکثر وقتا به بودجه بندی نمیرسیدم ولی درکل بودجه بندی قلمچی ملاکت نباشه به کنکور برس قلمچی نرسیدی هم مهم نیس 

آزمون های جامع قلمچی مهم تره سعی کن بودجه بندی اون ها رو برسونی