2777
2789

یه دختره تو خوابگا هست بخدا صورتش سیاه لاغر پرررره جای جوش دماغ بزرگ و...   .. اینا واقعا واقعیته نه اینه بخوام بخاطر حرفش بگم

قیافخودمم معمولی ادعا زیبایی ندارم ولی بخوام توصیف کنم پوستم صاف یه جوشم ندارم  توپر  دماغمم تازگیا عمل کردم خدارشکر بد نشده ولی خب پوستم گندمیه  ...

دختره امروز بخث یچیزی شد بچها داشتن میگفتن دخترای خوشگل و ک جنا خوششون بیاد ول نمیکنن و فلان حالا مهم نیست  من ب شوخی گفتم  من ک جنی نشدم خدارشکر و...دختره  تو چشم من نگا کرد گفت تو ک خوشگل نیستی تو جمع یجوری حالم گرفت زبونم بند اومد چیزب نتونستم بگم یه سکوتی شد دیگ یکی از بچها گفت چ حرفیه فلان 

از خودمم واقعا بدم اومد ک لال شدم شاید بخاطر اعتماد بنفس بشدتتتت کممه یا هرچی نمیدونم تو دلم انگار خالی شد گریم گرفت رفتم دسشویی دستامم میلرزید 

عصبانیتم ازین نبود ک کی واقعا زشته یا خوشگل ازین بود ک چ بی عرضه ام  بلد نیستم از خودم دفاع کنم گاگولم احمقم  و اون عین خیالشم نبود ی عذرخواهی ام نکرد

چیکار کنم انقد گاگول نباشم ؟

یا یجوری ج دختررو بدم ک  غیر مستقیم جبران شه شاید دلم اروم بگیره؟

میشه برا خواسته مدنظرم ی صلوات مهمونم کنی❣️😘😘

چقدر منی

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو خداروشکر میکنم ک اندازه تو زشت نیستم

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

منم همین‌امروز با یکی از دوستام توی گروه به همچین چیزی برخوررم

جوابشم دادم و از گروه بیرون اومدم

بعد مدیر گروه اومده ازم‌میپرسه چرا لفت دادی؟ناراحت شدی؟

گفتم بله ناراحت شدم

اونم در جواب میگه:عزیزم چه دل نازک

والا حرف مدیر گروه بیشتر سوزوندم

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
میدونم عزیزم ی وقتا باید خودت و بزنی ب اون راه این از صدتا واکنش واسه طرف بدتره

اخه حرصم میگیره دید دیگ رفتم تو لاک خودم بازم چیزی نگفت ...... تازه مثلا یکم باهم دوست هم بودیم

میشه برا خواسته مدنظرم ی صلوات مهمونم کنی❣️😘😘