2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوساله...چطور

دکتر به من گفت سردرد اگر مشکل جدی باشه اینقدر طول نمی کشه دور از جون آدم تموم می کنه وقتی آدم چند سال سرش درد می کنه ولی راه می ره غذا می خوره و زندگی می کنه فقط میگرن هست وقتی سبک زندگی رو عوض کنی ارو م باشی زیر نظر پزشک باشی دارو مصرف کنترل میشه

شما تحت نظر هستید؟دکتر گفته باید ام آرای بدید بازم؟

عزیزم من هر بار که دکترم رو عوض کردم دکتر ام آر ای خواسته  چون دکترها ام آرای جدید رو قبول دارن یعنی دو سال یه بار حداقل ام آر ای دادم 

عزیزم من هر بار که دکترم رو عوض کردم دکتر ام آر ای خواسته چون دکترها ام آرای جدید رو قبول دارن یعنی ...

خب یعنی لازم هستش که دو سال یکبار ام آرای بدی یا چون دکتر عوض کردید اینجور بوده...راستی الان تحت نظر هستید؟

شناوری و سستی رو رو متوجه نمی شم ولی کلن یه جوری توی هپروتم به اصطلاح به حدی که بارها توی خیابون خوردم زمین و آسیب دیدم و گیج و منگ هستم خیلی زیاد له حدی که حتی نتونستم گواهینامه بگیرم زیاد هم تمرکز ندارم

شناوری و سستی رو رو متوجه نمی شم ولی کلن یه جوری توی هپروتم به اصطلاح به حدی که بارها توی خیابون خور ...

گفتی چند ساله؟؟نسبت به اوایل کمتر نشده؟؟ببخشید چند سالتونه ؟