2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر نیستم اما سر در میارم جواب ام ار ای هم بزارید ببینم مشکلی نیست اصلا

FoP/oV/\A:,
KOVAAAT\A
MRV
-Superior and inferior sagittal sinuses demonstrate normal caliber ondo
normal draining of superficial cerebral vein.
-The great cerebral and the other evaluable deep cerebral veins appear normgl n d
cour
h
Findings:
patent.
-No venous segments contain flow voids or filling defects and normal draining to LIV. i. n
both sides.
-Narrowing at the right transverse and sigmoid sinuses is seen (R/O hypoplasia)

نمیگن بعش عفونت سینوسی اما یه مشکل تو سینوسه کع اتقاقا میتونه دلیل سردرد باشه بخاطر همین باریک شدن

عزیزم دکتر زیاد رفتم همشون گفتن مادرزادی اون رگ باریکه مهم اینه که لخته وجود نداره...گفتن علایمت مال میگرن عصبی هستش وربطی به اون نداره

الان داشتم میخوندم راجبش چیزاب جالبی نوشته بود راجبش بزار برات بفرستم

اگر چیز بدی هستش نگو چون وسواسم...خودمم زیاد خوندم بهذدکترهام میگفتم میگفتن خب برو همون نت خودتو درمان کن دیگه دکتر نیا.

اگر چیز بدی هستش نگو چون وسواسم...خودمم زیاد خوندم بهذدکترهام میگفتم میگفتن خب برو همون نت خودتو درم ...

نه نت نیستی مقاله ای هست اما خوب حالا هرجور راحتی اصلا چیز بدی هم نبود خواستم راهنماییت کنم