2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست
من کلا ۶۰۰دارم که برای وام ازدواج هست و ۲۵گرم طلا.میخواستم اون ۶۰۰تا کامل بدم طلا دیگه جهاز نبرم که ...

ب نظرم ۳۰۰ جهاز رو بخر  وسیله هایی بخر ک ب چشم میان مث یخچال و تلوزیون و لباسشویی و تخت .اگه کل پولتو طلا بخری بعدا اون طلا ها برای خرید خونه یا زمین صرف میشه و فراموش میشه ک مقداریش پول طلاهای شما بوده ولی اینکه جهاز نبردین تا سال ها یاد همه میمونه و خیلی به چشم میاد.

اون طلا ها ک میگید دست دوم هست عوض نکنید خیلی ضرر میکنید .با این پولی ک میخوای طلا بخری برای خودت طلایی ک مورد پسندت هست بخر و استفاده کن..

وقتی دوس دارن مراسم بگیرن مخالفت نکن برای شما هم خوب میشه ک 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهاز رو هر چقدر میخواید بگیرید کم یا زیاد اشتراکی بگیرید ،فقط داماد نگیره ،اینجوری پسر هم میگه من چرا فقط جهاز بگیرم بمونه دست دوم شه بی ارزش شه ،بقیه پولتم طلا بگیر ،

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

ما عربا راحتیم . دختر رو با هزار منت میدیم به اقا داماد اونم وظیفشه خونه .جهاز .عروسی . همه ی جشنها روبه عهده بگیره . چون معتقدیم زن گرانبهاست و همون بله گفتنش خودش بزرگترین هدیه هست که میتونه بده . تازه دختری که از خونه باباش طلا بیاره واویلاست و باید تاج سرش کرد .... بخاطر همین سخت گیریها پدر و مادر پسرها از همون اول شروع میکنن زمین و خونه خریدن برای پسراشون . شخصا تو کل طایفمون که بیشتر از دو هزار نفر هست مستاجر نشین نداریم و پسرا همون اول ازدواج یا نهایتش دو سال بعد ازدواج خونش امادست و مرد به خودش متکیه و هیچ رقابت مالی نیست 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ما عربا راحتیم . دختر رو با هزار منت میدیم به اقا داماد اونم وظیفشه خونه .جهاز .عروسی . همه ی جشنها ...

چقدر من از طایفه داشتن بزرگ خوشم میاد 

همیشه رفت و آمد دارید نه؟ همیشه مهمون و مراسم و … 

فامیل با هم خوب هستن ؟ هوای همو دارن ؟  حسادت و این چیزام هست؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
وای اره ببین من برای جهاز فرش دستی گرفتم، همه چی مارک و عالی بعد مادرشوهرم تیکه مینداخت که عروس خواه ...

خاک بر سرشون

دقیقااا همینه بعدا برمیگردن منت میزنن

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
میگن ۶۰۰کافی نیست.چون پسر باید خونه رهن کنه.چون باید عروسی بگیره.طلا من خودم ۲۵گرم خریدم.اونم ۵۰گرم ...

خونه در قبال ۶۰۰ تومن جهیزیه ک شما میبری هست و بنظرم کافیه

عروسی هم مهمون شما یک چهارم هست و از قدیم بر عهده پسر بوده 

چقدر من از طایفه داشتن بزرگ خوشم میاد همیشه رفت و آمد دارید نه؟ همیشه مهمون و مراسم و … فامیل با هم ...

من خیلی درونگرام با همشون قطع ارتباطم ولی تو محله طایفمون زندگی میکنم تا درو باز میکنم داییم خالم  عمو پسر عمو همرو میبیتم مامانمم پشت خیابونمه بااینکه رفتو امدی باهاشون ندارم بخاطر اخلاقم ولی هیچجای دنیارو بااینجا عوض نمیکنم امنیت دارم و میدونم اگر روزی مشکلی بشه کنارمن....ولی اونا اره باهم خیلی خوبن ....مراسمات عزا داریها همیشه باهمن . هرروزم خونه ی هم دیگه میرن و زنها امنیت کامل دارن توی محله هیچ زنی نگران دزدیده شدن بچش یا تجاوز نیست توی شهرمونم تا بگیم از فلان طایفه ایم هیچ مردی جرات نداره بمون اسیب یا تعرضی کنه . زنهایی داریم که بیوه ان و حقوق ننیگیرن اما وظعیت یخچالو سفرشون از ماهاهم بهتره چون زنهای فامیل هوای همو دارن یکی یه مرغ میبره یکی ماهی یکی روغن خیلیا هم میرن دم درشون بهشون پول میدن نه منتی هست نه تحقیر.... تازه اون بیوه ها و فقیرا برامون ارزش و احترام بیشتری دارن و بخاطر سن بالاشون معتقدیم برکت میارن میارن توی محله و زندگیمون . 

خلاصه اره طایفه خوبه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
طلای مجردی جدا هست.کل وام ازدواج رو پدر عروس خانم میدن طلا وقسطش رو هم پدر عروس خانم میده.

بیچاره پدر عروس

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

به شدت موافقم ب شرطی ک اگ بعدا لازم ب فروش شد بذاری برای کارهای مهم مثلا خرید ماشین یا زمین و بنام خودت  زده بشه...آفرین بهت یکی از تاپیکای من همین بود همه نظر منفی دادن واقعا الان دیدم همچین تاپیکی زدی خوشحال شدم..ان شالله خوشبخت بشی عزیزم