2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13308 بازدید | 530 پست
نه خوبه منم همینجوربودبزرگا درحد دوسه نفر باشه نه ۲۰.۳۰ نفر

منظورتون عمو و دایی وپدر بزرگ هست ؟

پدر بزرگ های من به رحمت خدا رفتند.

عمو یه دونه دارم که قهریم وچندین ساله رابطه نداریم.

دایی هم یکیش قهریم ویکی آشتی که اونا هم شهر دیگه ای هستند وبرای یک شب بله برون وعقد نمیان این همه راه.

فقط عروسی میان.

خیلی از این بابت ناراحتم.

احساس بی کسی میکنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه.

طلا ارزشش روز به روز بالاتر میره.

اما جهیزیه نه و تو قانون هم جهیزیه با مرده هر وقت قانون کاملاً برابر شد قوانین ازدواجش اون موقع میشه گفت جهیزیه نصف نصف.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

میشه حنا و عقد و حذف کنین فقط عروسی بگیرین؟؟

اره میشه.

منظورتون اینکه عقد محضری ثبت بشه بعدش توی عروسی اول عقد سوری با سفره عقد برگزار بشه بعد مراسم حنا گذاشتن وبعد بقیه برنامه ها ؟

عالیه.طلا ارزشش روز به روز بالاتر میره.اما جهیزیه نه و تو قانون هم جهیزیه با مرده هر وقت قانون کاملا ...

یعنی شما میگید من فقط طلا ببرم؟؟۶۰۰میلیون بدم طلا و۲۵گرم طلای کادو عقد به جز حلقه.

جهاز وخونه با داماد باشه؟؟

جشن بله برون وعقد وحنا وعروسی چی؟؟

اره میشه.منظورتون اینکه عقد محضری ثبت بشه بعدش توی عروسی اول عقد سوری با سفره عقد برگزار بشه بعد مرا ...

بله. چه کاریه ۱۰۰ تومن مجلس حنا؟ بعد تهش بگن غذا شور بود یا بی نمک؟ با ۱۰۰ تومن کلی از لوازم جهازت خریده میشه خواهر من با ۱۰۰ تومن سرویس چینی ۲۴ نفره و جاروبرقی و لوازم برقی واجب اشپزخونه مثه اسیاب و خوردکن و چای ساز و قهوه ساز و اتو 

سرویس قاشق چنگال ۲۴ نفره و سرویس پلاستیک و پتو و روتختی خرید

یعنی شما میگید من فقط طلا ببرم؟؟۶۰۰میلیون بدم طلا و۲۵گرم طلای کادو عقد به جز حلقه.جهاز وخونه با داما ...

بین خونه و طلا یکی رو می تونی انتخاب کنی.

پول طلا رو بدی تو خونه خریدن شریک بشی و جدا هم به اسمت بخوره به اندازه ی پولی که شریک شدی.

مراسما هم هزینه اش رو تقسیم کنین بین خودتون.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

از شرایط داماد هم نگفتی؟ میتونه همه جهازو بخره بعد با ۴۰۰ تومن طلای شما خونه هم تا یکسال بعد بخره؟ ی ...

میدونید داماد میگه عروسی باشه چون میگه پدرم  برام میگیره ،وام ازدواج وشاباش هم باباش برمیداره.

الان خودمون ۷۰۰یا۸۰۰تا فقط میدیم رهن خونه که برای پسر هست.طلا امروز ۴۰۰هست تا سال دیگه بیشتر میشه.

اره میشه.منظورتون اینکه عقد محضری ثبت بشه بعدش توی عروسی اول عقد سوری با سفره عقد برگزار بشه بعد مرا ...

یا هم کلا عقد محضری درجه ۱ بیان محضر بعدشم هرکس بره خونش. عروی و داماد تنها برن رستورانی بیرونی جایی.

تو تالار فقط مراسم عروسی باشه. حنابندون و... کلا حذف کنین. من خودمم همینکارو کردم. یک مجلس و همون خوب و شیک و مرتب