2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تمام داراییم همین ۶۰۰تا هست.فکر کنید اصلا دیگه حمایت وخانواده ای نیست.چقدر واقعا سخته

مگه قراره خانواده دختر حمایت دیگه ای هم کنن همین که داره قسط ۶۰۰ میلیون رو میده کافیه دیگه ، تو رو خدا پسر ها رو پر رو نکنید که از الان توقع کمک از خانواده دختر داشته باشن ،دخترشون رو دادن باید یه پولی هم سر بدن ،چه حرفاااا

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم باید طرف مقابل و درنظر بگیری اگه توان انجام و داره و بعد ها خانوادش منتی مبنی بر اینکه چیزی نی ...

مشکل اصلی من اینکه کل دارای من۶۰۰تا هست.

دیگه نه خانواده ای هست برای حمایت نه چیزی.

فکر کنید اصلا نیست.

فقط در ظاهر هست.

اینا که وضع مالیشون خوب نیست در حد یه میلیارد ولی بقیه بیشتروسیله برقیهاتو مارک خوب بخر کم بخر ولی خ ...

یعنی تکه تکه میخرن میشه یک میلیارد ؟

مثلا طی چند سال ؟

یعنی چندین سال عقد میمونن؟

یعنی تکه تکه میخرن میشه یک میلیارد ؟مثلا طی چند سال ؟یعنی چندین سال عقد میمونن؟

بعضیها از قبل می خرن 

بعضیها هم نه تو چند ماه که عقد هستن میخرن 

دو سه هفته قبل از عروسی خونه عروس رو میچینن فامیلای عرو و داماد را دعوت می کنن جهیزیه ببینن فقط خانم ها طی یک مراسم کاملا زنانه و البته خاله زنکی 😅

کادو عقد طلا باشه وچند گرم باشه خوبه؟

ازدواج کلا یه چیزیه که همه چیز باید توش توافق و رضایت باشه. همه چیز رو روی ترازو نذارید. هرکی هرچی ازش بربیاد برای بچه ش انجام میده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ولی هرچیزی قشنگی خودشو داره اصلا موافق نیستنجهاز بعدا برای دختر هرتیکش حکم یادگاری داره

جهازی که چشم تمام افراد دنبالش هست.

میدونی حس بد میگیرم به اون وسیله ها.

چون قبلاً برام پیش اومده.