2777
2789
عنوان

دلم گرفت بابت کادو تولدم بود

208 بازدید | 15 پست

تولدم بود

فقط خانواده خودمو نامزدم با عموم اینا بودن

نامزدم کادویی نداد فقط همون کیک و اورده بود ناراحت شدم🥲💔

دلم یادگاری میخواست تو این مدت نامزدی هیچوقت هدیه ای برام نگرفت انتظار داشتم الان حداقل بگیره برام فقط یه بار مانتو گرفت برام 😪

شایدم حقمه شاید واقعا ادم بدردبخورو خوبی نیستم شاید که نه دیگه ازش مطمئنم نباید منتظر میبودم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم این چ حرفیه میزنی شما ب خودت شاید دست و بالش خالی بوده

اره فکر کنم 

ولی چیز زیادی نمیخواستم واقعا

برای کادو نیستم کلا خیلی دلم گرفته بابت همه چیز اینم اومد روش ناراحتم کرد

کادو نگرفت اوکی ولی برای کادو چرا به خودت توهین میکنی؟ اینقدر خودت رو کم ندون لطفا❤️

عشقم برای کادو نیستم احتیاجیم به چیزی ندارم اما شاید برای اولین سال دلم یه هدیه کوچیک میخواست ولی ناراحتیم بابت همه ی چیزاست نه این ایکاش جرعتشو داشتم و همین امشب برای همیشه بعد ۲۲ سال زندگیمو تموم میکردم

یادش بده شایدبلدنیست

بلده عزیزم 

اون خواهرش حس میکمم زیرپاشو یمیزنن اینجورش میکنن 

خودش یه بار گفت قبلا مگیفتم تا یکیو داشته باشم براش کادو بگیرم 

ولی چشمم ندیده تو این مدت ازش

عشقم برای کادو نیستم احتیاجیم به چیزی ندارم اما شاید برای اولین سال دلم یه هدیه کوچیک میخواست ولی نا ...

من نمیگم حق ندارید ما دخترا به اینجور چیزا اهمیت میدیم 

فقط میگم برای کادو به خودت توهین نکن ، به خودت صدمه نزن 

که چرا فلانی برام ارزش قائل نشد خودت برای خودت احترام بزاری کافیه 

من نمیگم حق ندارید ما دخترا به اینجور چیزا اهمیت میدیم فقط میگم برای کادو به خودت توهین نکن ، به خود ...

❤️ممنون عزیزم