2777
2789
عنوان

برای شهرم متاسف هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه محوطه ی بزرگ داره که معلومه مال شهرداریه میشه پارک بشه ولی انگار مغز ندارن و کورن شهردار و شورا ...

میتونید به پیج های خبرگزاری استان یا شهرتون پیام بدید یادمه چند سال قبل یه پیج بود مشکلات و اینارو میذاشتن اتفاقاً ما هم پیام دادیم اگر اشتباه نکنم

ولی درکل اگر میخواهید وضعیت درست بشه ساکت نمونید باید آقایون دسته جمعی چندبار در هفته برن که دیگه مجبور بشن کارتون و راه بندازن

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

قبلاً جلوی خونمون بیابون بود کوچه ها هم تماماً خاکی پدرم و همسایه ها هر هفته چند بار مدام رفتن شهردا ...

اره واقعا پیگیری هم تاثیر داره تو محله ما مامانم و یه گروه از خانوما میرن همیشه سر شهردار.‌‌... خیلی کارا کردن

یه فیلم ژاپنی چند وقت پیش می‌دیدم تکراری و داستان واقعی. از همون اول هرچی میگفتن به المپیک مربوط می‌ ...

خواهر حرفت درسته ها.‌

اما اینجا ایرانه و‌یسری مسایل اونجوری نیس. 

شما مشهدو نبین اونجارو‌باید بهش برسن  سر یسری مسایل.‌

و بعضی شهرای این سمت کشورم نمی‌رسند بهش سر یسری مسایل دیگه‌

parasoo1989@
چون خودتون مطالبه نمی کنید اصفهان اگه آشغال رو دیر ببرن یا کوچکترین اشتباهی از جانب شهرداری باشه مرد ...

ما عید اصفهان بودیم اتفاقا تاپیک زدم اشغالاتونو کجا میندازین. گفتن تو هفته چند روز میان نه هرروز تو خیابونا که سطل بزرگ ندیدیم خودمون باغ بهادران خونه گرفته بودیم هی تو خونه اشغالا رو جمع کردم روز اخر از صاحب خونه پرسیدم گفت بذار فلان روز شهرداری بیاد بهش میدم

شهرستان ما بزرگ نیست ولی خداییش همیشه شهردار خوبی داشتیم هم تمیزه هم مدام اینور اونور در حال ترمیمه

دقیقاً خانمهای شهر ما هم چند وقتی یکبار با فرماندار،شهردار و نماینده شهر و بقیه مسئولین جلسه میگیرن مشکلاتشونو میگن الحمدلله بی نتیجه هم نبوده

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

نمیشه چند نفر امضا کنند که اون کانال آب خطرناکه و ببرن شهرداری ،بلکه شهرداری یه فکری براش بکنه؟

شهر ما وقتی یه بچه میوفتاد توش خفه میشد اونوقت همونجا رو نرده میزنه مهم نیس براشون فقط فکر جیبشونن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خواهر حرفت درسته ها.‌اما اینجا ایرانه و‌یسری مسایل اونجوری نیس. شما مشهدو نبین اونجارو‌باید بهش برسن ...

نه اینطور نیست. ما مشهدی ها خودمون سر مسائل زیادی صبح تا شب زحمت میکشیم و شهر رو می‌سازیم. حالا اگر یک مسئولی گوشه چشمی داشته باشه باز هم بخاطر اینه که خودمون میخوایم. مثال میگم: مقبره یه بنده خدایی (گنبد سبز) وسط میدان وسط خیابان هست. این مقبره اصلا اون موقع که استانداری داشت خیابون میزد وسط میدون نباید می افتاد. حالا افتاده و دیگه کاریش نمیشه کرد. از اون موقع تا حالا ما مسائل از این دست بسیار داریم تو شهرمون

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

شهرستان ما بزرگ نیست ولی خداییش همیشه شهردار خوبی داشتیم هم تمیزه هم مدام اینور اونور در حال ترمیمه

رحمت بر پدر و مادر شهردار ....من خودم  یکی از شهرستان های ایلامم  محروم هست ولی بودجه حتما داره ....بعضی از  شهر های کوچک کرمانشاه رفتم خدایی حرف نداره مشخص هست کار انجام میشه ولی شهر ما ۱۰ سال هست از روستا اومدیم اینجا هر چی نگاه میکنی فقط مردم عادی خونه  میسازن