2777
2789
عنوان

بنظرتون پلاک طلا اسم خوبه

89 بازدید | 14 پست

برا تولد دخترم میخاستم اسمش رو ب انگلیسی سفارش بدم برای پلاک طلا

نمیدونم چرا دو دل شدم

بنظرتون پلاک طلا اسم از مد افتاده یا هنوز مده؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از مد رفته

واقعا یعنی جذاب نیس

بنظرت چی بگیرم گردنبند داره ازاون وان یکاد ها

النگو داره

دستبند داره

گوشواره داره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
نه قشنگ نیستیعنی چی اسم خودت رو بندازی رو گردنتپلاک‌های فانتزی و دختر نه خیلی جذاب تو بازار هست

واقعا عزیزم چی بخرم بنظرت براش

گردنبند از اون وان یکادها داره

النگو داره 

گوشواره و دستبند داره

واقعا عزیزم چی بخرم بنظرت براشگردنبند از اون وان یکادها دارهالنگو داره گوشواره و دستبند داره

دستبند مروارید وسطش یه شکوفه طلایی هست

تو عکاسی هم خیلی تو دستش ناز میشه

بعضی از دستبندها کش تنطیم هم دارن

من دو سالگی دخترم مرغ آمین خریده بودم خب البته اون موقع انقد گرون نبود طلا

حالا که ده سالش هست هم خیلی دوستش داره

Be nice😊

برای کادوی یک سالگی

می تونی از این چهار چرخ های چوبی هم بگیری

که بهش بند ببندی بچه اسباب بازی بچینه توش و جابجا کنه خیلی سرگرم میشه

کامیون بزرگ اسباب بازی هم برای این سن عالی هست

Be nice😊

برای کادوی یک سالگیمی تونی از این چهار چرخ های چوبی هم بگیریکه بهش بند ببندی بچه اسباب بازی بچینه تو ...

چشم خیلی ممنون از پیشنهادای خوبت عزیزم

واقعا عزیزم چی بخرم بنظرت براشگردنبند از اون وان یکادها دارهالنگو داره گوشواره و دستبند داره

پلاک اسم قشنگه عزیزم 

منم گردنبند دیدم بال فرشته بود خیلی قشنگ بود میخوام اگه شد واسه دخترم بگیرم

پلاک اسم قشنگه عزیزم منم گردنبند دیدم بال فرشته بود خیلی قشنگ بود میخوام اگه شد واسه دخترم بگیرم

عزیزم منم بال فرشته دیدم همون ک ب زنجیر هم وصل هست؟؟