mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3984 عنوان بنظرتون پلاک طلا اسم خوبه 89 بازدید | 14 پست برا تولد دخترم میخاستم اسمش رو ب انگلیسی سفارش بدم برای پلاک طلانمیدونم چرا دو دل شدمبنظرتون پلاک طلا اسم از مد افتاده یا هنوز مده؟ خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍 1403/10/17 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 4952 نه قشنگ نیستیعنی چی اسم خودت رو بندازی رو گردنتپلاکهای فانتزی و دختر نه خیلی جذاب تو بازار هست Be nice😊
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5500 همیشه مده کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲
mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3984 از مد رفته واقعا یعنی جذاب نیسبنظرت چی بگیرم گردنبند داره ازاون وان یکاد هاالنگو دارهدستبند دارهگوشواره داره خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 51094 واقعا یعنی جذاب نیسبنظرت چی بگیرم گردنبند داره ازاون وان یکاد هاالنگو دارهدستبند دارهگوشواره داره اول اسمش ازین سه بعدی ها بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3984 نه قشنگ نیستیعنی چی اسم خودت رو بندازی رو گردنتپلاکهای فانتزی و دختر نه خیلی جذاب تو بازار هست واقعا عزیزم چی بخرم بنظرت براشگردنبند از اون وان یکادها دارهالنگو داره گوشواره و دستبند داره خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 4952 واقعا عزیزم چی بخرم بنظرت براشگردنبند از اون وان یکادها دارهالنگو داره گوشواره و دستبند داره دستبند مروارید وسطش یه شکوفه طلایی هستتو عکاسی هم خیلی تو دستش ناز میشهبعضی از دستبندها کش تنطیم هم دارنمن دو سالگی دخترم مرغ آمین خریده بودم خب البته اون موقع انقد گرون نبود طلاحالا که ده سالش هست هم خیلی دوستش داره Be nice😊
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 4952 برای کادوی یک سالگیمی تونی از این چهار چرخ های چوبی هم بگیریکه بهش بند ببندی بچه اسباب بازی بچینه توش و جابجا کنه خیلی سرگرم میشهکامیون بزرگ اسباب بازی هم برای این سن عالی هست Be nice😊
mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3984 برای کادوی یک سالگیمی تونی از این چهار چرخ های چوبی هم بگیریکه بهش بند ببندی بچه اسباب بازی بچینه تو ... چشم خیلی ممنون از پیشنهادای خوبت عزیزم خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ویانا۹۹ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 636 واقعا عزیزم چی بخرم بنظرت براشگردنبند از اون وان یکادها دارهالنگو داره گوشواره و دستبند داره پلاک اسم قشنگه عزیزم منم گردنبند دیدم بال فرشته بود خیلی قشنگ بود میخوام اگه شد واسه دخترم بگیرم
mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3984 پلاک اسم قشنگه عزیزم منم گردنبند دیدم بال فرشته بود خیلی قشنگ بود میخوام اگه شد واسه دخترم بگیرم عزیزم منم بال فرشته دیدم همون ک ب زنجیر هم وصل هست؟؟ خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ویانا۹۹ عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 636 عزیزم منم بال فرشته دیدم همون ک ب زنجیر هم وصل هست؟؟ اره وصله دوتا بال بود یه دونه هم بود