2777
2789
عنوان

به این نکته پی بردید که

109 بازدید | 11 پست

‏یه قانون نانوشته هست که هر وقت بخاطر پریودت برنامه و سفری رو جابه‌جا کنی، پریودت هم خودشو جابه‌جا می‌کنه که بتونه باهات بیاد😒 😐😑

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی نشد یه جا برم پد بهداشتی با خودم نبرم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

پریود دچار عشق یکطرفه شده تو نمیدونی اون چقدر دوستت داره 😂💔اون به تو درد میده تا فراموشش نکنی طی س ...

من این عشق یه طرفه رو نمیخوام

🥺خودش خسته میشه یه روز دل میکنه فقط باید صبر کنی تا ۵۰ سالگی به بعد😂💔

زودتر دست به کار میشم

رحممو میکنم میندازم جلو سگ بخوره

این عشق یه طرفو خودم زود تموم میکنم

زودتر دست به کار میشمرحممو میکنم میندازم جلو سگ بخورهاین عشق یه طرفو خودم زود تموم میکنم

بعد از این کار باید خودت عشق یکطرفه داشته باشی 😂

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹