من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واسه چند روز تعطیلی با خودت اینکارو نکن😐ممکنه باز مثل کرونا قرنطینه و تعطیلی باشه البته خدا نکنه ولی خب چین و مالزی و هنگ کنگ شده ممکنه همه دنیا هم بشه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خیلی بهتر از اینه که تو این هوا نره بیرون این هوا سرطانه خالصه.من حاضرم بچم از درس عقب بیفته ولی تو این هوا بیرون نره سلامتیش الویته.عواقبش چندین سال دیگه مشخص میشه
خیلی بهتر از اینه که تو این هوا نره بیرون این هوا سرطانه خالصه.من حاضرم بچم از درس عقب بیفته ولی تو ...
والا این هوا داخل خونه هم هست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹