2777
2789
عنوان

کیپاپ چرا انقدر طرفدار داره🤔

129 بازدید | 27 پست

واقعا چرا صدای خواننده های کیپاپ واقعا اونقدر خوب نیست بعد سبکشون هم خیلی سطح بالا نیست واقعا درحد اسطوره های موسیقی مثل مایکل جکسون و مثلا ادل اینا نیستن ولی حتی شاید ازونا هم پرطرفدار ترن الان مثلا لیسا واقعا صدای اصلا خوبی نداره لطفا الان ارمی ها وبلینک ها نیان فحش بدن من فقط سوال پرسیدم شایدم من فقط اینطوری فکر میکنم

کاش فقط تو همون خوانندگی بمونن :)

لیسا رو با بلا حدید هم مقایسه میکنن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغن حالیشون نیساز جوگیری های نوجوونیه. یه دوره ای داره تموم میشه خودش

منم نوجوونم سررشته ای تو‌موسیقس ندارم وزیاد سردر نمیارم ولی واقعا حیف نیست ادم اهنگای اینارو گوش بده

آهنگای بدی ندارن من خودم بعضی اوقات گوش می دم ولی کیپاپ چون یه صنعت سرگرمیه تقریبا ررای هر سلیقه ای یه سری بند داره واسه همینه که اگر شما به مقدار زیای محتوا تولید کنی بالاخره مخاطبت از یکیش خوشش میاد

آهنگای بدی ندارن من خودم بعضی اوقات گوش می دم ولی کیپاپ چون یه صنعت سرگرمیه تقریبا ررای هر سلیقه ای ...

اما بازم اهنگاشون شاهکار نیست که اونقدر تو دنیا معروفه الان مثلا صدایی مثل ادل و چطور میشه با لیسا مقایسه کرد اما هردودر یک سطح معروفن

خب یه ژانر کاملا متفاوت با خواننده های هالیوودی هستند، گروهی هستند از نظر ظاهری خیلی زیبا هستن پرفورمنس های خوبی هستند آهنگاشون هم معمولا یه قسمت اوج خوبی داره ک تا یه مدت ترند مبشه 

چیییی😂

:)

تو فشن شو ویکتوریا اجرا داشت و بعد از اون تو ادیتا دیدم با کندال و بلا و جیجی مقایسه کردن :) که آره بهتره

یه کم بیشتر طول می‌کشید با آدریانا هم آره 😂💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶