2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خسته ان‌ . صبح بیمارستان.‌عصر مطب. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

من که خیلی ناراحتم

دخترم مریض بود  بردیمش یه کلینیک شبانه روزی به سختی واسه یه فوق تخصص اطفال وقت گرفتیم، یه معاینه سرسری کرد و گفتم دکتر براش قطره پاراکید بنویسید فقط این بهش سازگاره گفت نوشتم. اونجا دقت نکردم اومدم دیدم شربت استامینوفن نوشته بچه م تا صبح سوخت تو تب. صبح پاراکید بهش دادم یک ربع بعد خنک شد. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مگه مجبورن که اینهمه کار کنن ؟

بله.‌روالش همینه انتخاب ندارن.‌ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مطب انتخاب خودشون نیست که کمتر بمونن و برن استراحت کنن ؟

مریضای ترخیصی بیمارستانو تو مطب پیگیری میکنن. و از مطب مریض برای بستری و عمل پیدا میشه.‌وقتی یک مشکلی همگانیه مطمئن باشین پشت اش یک علتی هست. 

من از پارسال که سرطان گرقتم نه فوق تخصص انکولوژ نه روماتولوژ نه گوارش نه ارتوپد نه ریه .. همشونم فوق تخصص رفتم اونم هر کدوم چند بار    هیچکدوم بیشتر از دو دقیقه وقت نذاشته      این نونا حلاله بنظرتون ؟

مریضای ترخیصی بیمارستانو تو مطب پیگیری میکنن. و از مطب مریض برای بستری و عمل پیدا میشه.‌وقتی یک مشکل ...

منظورتونو متوجه نمیشم .. یعنی با بیمارستان دست به یکی میکنن که یجورایی مشتری جور میکنن واسه بیمارستان .. یا اینکه قانونا باید اینکارو بکنن ؟

دقیقاااااااچندوقت پیش رفتم پیش یه دکتر فکر کن من نفر صدمی بودم که اون روز میدید!!!اصلا نمیذاشت حرف ب ...

من اخرش دلیلشو نفهمیدم  یکی میگه زورکیه جزو وظایفشونه .. خب چطوریه یعنی نمیتونه به منشی بسپره کمتر بنویسه توو یک روز  ؟ توی  بخشنامه شون نوشته هر فوق تخصص باید یه ربع وقت بزاره  والا ما به 6   7  دقیقه هم راضی ایم ولی ندیدیدم 

من که خیلی ناراحتمدخترم مریض بود بردیمش یه کلینیک شبانه روزی به سختی واسه یه فوق تخصص اطفال وقت گرف ...

بازم خداروشکر خودت بلد بودی حال بچرو خوب کنی یه وقتایی ادم خودشم زیاد نمیدونه اونجاااهاا سخته .. واقعا میشه اعتماد کرد یا نه ؟  واقعا من الان نمیدونم با خودم دارم چیکار میکنم