2777
2789
بابا لااقل مامانت زنگ بزنه احوالش رو بپرسم ببینه اصلا زنده ست؟ولله بخدا..خوب وقتی در مورد مهریه و جه ...

پدر من خیلی رو این چیزا حساسه میگه اگه خودشم نتونسته بیاد پدرومادرش ک میتونستن شاید پشیمون شدن من زنگ نمیزنم باید اونا زنگ بزنن همین طوری ک من نرفتم خواستگاری اونا اومدن چن بارم اومدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله چن بار اومدن تاریخ عقد مهریه جهیزیه سر همه اینا ب توافق رسیدن

بهرحال کارش به هر دلیلی هم که باشه بسیار زشت و بی احترامی به شما وخانوادتون  حتی اگر هدفش سوپرایز باشه معلومه که احترام به دیگران براش مهم نیست 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
دقیقا

بهتره واسه تحقیق هم که شده یکی رو بفرستید ببینید چه خبره اصلا موضوع چیه

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
متاسفانه پدرم مخالفن منم کاملا تابع ایشون هستم کاری نمیتونم بکنم

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد  اما این ،انسان مطمئنی نیست متاسفانه 

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد اما این ،انسان مطمئنی نیست متاسفانه

پدرمم همین حرف رو میزنه میگه مگه من مسخره م یکی بیاد بگه میخام بعدش بگه نمیخام 

ولی تا اونجایی که پدرم تحقیق کردن گفتن آدم خوبیه و خانواده خوبیم داره دیگه نمیدونم شانس من یهو همه بد شدن

پدر درست میگن .کسی که همین اول راه نتونه حس آرامش بهتون بده بعدا دیگه اصلا نمیتونه