2777
2789
اره بابا اشکال نداره خودم انقدر بد عکسم یدونه هم ندارم

اگه هستی بزارم البته با ماسکم فقط همین یدونه مونده اونم چشم و ابروم معلومه فقط 😂 زود برمیدارم اگه هستی بگو تا بزارم 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
من آبانی نیستم ولی طالع بینی بلدم و تحقیق کردم خب اول مرداد خوشگله بعد ابان بعد اذر و بعدش دی و اردی ...

اره مردادیا واقعا خوشگلن و جذابن یعنی جدای قیافه خیلی جاذبه دارن خوش به حالشون😅

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ادمایی که اعتماد بنفس دارن خوشم میاد میتونن از خودشون بگن یعنی اون خصوصیات زیباشون و پیدا کردن ام ...

ن درکل هرکی منو دیده بهم گفته خوشگلی چندروز پیش سوار اتوبوس بودم ی خانومه فکر کرد مژهامو کاشتم لبمو ژل زدم درحالی که اصلا کاری نکردم فقط بینیمو عمل کردم ولی اصلا اصلا اهل تعریف ازخودم نیستم حتی مادرای شاگردامم بهم بارها گفتن 

من آبانی نیستم ولی طالع بینی بلدم و تحقیق کردم خب اول مرداد خوشگله بعد ابان بعد اذر و بعدش دی و اردی ...

اقا مارو دور ننداز😂ما زیاد هم بد نیستیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اصن زشتی و زیبایی از دید من وجود نداره بعدشم مگه خدا عزیز ترین خلقش رو زشت می آفرینه؟

ولی بیا قبول کنیم اکثر کسایی که اینجوری حرف میزنن واقعا دارن اغراق میکنن 

البته شمارو نمیدونم ولی دیدم ادمایی که میگن زیبایی میبینم،هیچکس زشت نیست ولی بعد ۱۸۰ درجه فرق میکنن 

شایدم شما از اون دسته باشی که واقعنی میگین

بهمنم به گفته همه خوشگلم

حالا مگه من گفتم زشتم💔😐😂

بابا یه بار میخواستم متواضع باشیم مگه گذاشتین 🤦🏻‍♀️😂😂😂🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

کاملا تکذیب می کنم.. یه مردادی می شناسم اگه قیافش رو ببینی سکته می کنی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀😐💔😂

😂😂به هر حال آفریده خداست 

بله ولی راستش ربطی به آدمایی که دیدین واقعا نداره 

طالع بینی یه مسئله نجومیه...

ممکنه طرفی که شما دیدین ماه تولد روش موثر نبوده باشه 

اصلا خوشگلی شااااید ده درصد میانگین به ماه با‌شه

مثلا الان میگن بهمن تو کامنتا،با توجه به چیزی که من میدونم و استرولوژی خوندم بهمنیا از نظر ظاهری کلا جذاب نیستن 

ن درکل هرکی منو دیده بهم گفته خوشگلی چندروز پیش سوار اتوبوس بودم ی خانومه فکر کرد مژهامو کاشتم لبمو ...

حرف شما برای ما سنده 

منظورم چیز خاصی نبود مثلا میشناسم کسایی که واقعا خوشگلن هی میگن نههه من زشتم 

ادم میخواد با پشت دست بزنه خو لعنتی وقتی خوشگلی چرا انقدر زر میزنی 

اره مردادیا واقعا خوشگلن و جذابن یعنی جدای قیافه خیلی جاذبه دارن خوش به حالشون😅

دقیقا راست میگی...شوهر منم مردادیه خود به خود آدما جذبش میشن همیشه بهش میگم مگه چیکار میکنی میگه هیچی 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اگه هستی بزارم البته با ماسکم فقط همین یدونه مونده اونم چشم و ابروم معلومه فقط 😂 زود برمیدارم اگه ه ...

هستم داداش فردا میرم سرکار کلاس اینام دارم ولی من هنوز پابرجام 

نه اونقدراهم من مژه هام بلنده ولی فر نیست فرمژه میزنم برام کار ده قلم لوازم ارایش و انجام میده انقد ...

سخت نگیر انقدر دختر. من کسایی رو میشناسم که واقعا زیبا هستن اما مژه‌هاشون کوتاهه‌. زیبایی یه چیز کلیه. در کل آدم باید خوب باشه که بهش بگن زیبا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟