2777
2789
عنوان

نامزدیتون چطور گذشت

247 بازدید | 25 پست

حس نمیکردین شوهرتون بچس؟ الان بزرگ شده تو جریان زندگی؟ مرد شده؟ 

من نامزدیم و حس میکنم خیلی بچه س اصلا حس نمیکنم ک مرد بالاسرمه انگار دوتا رفیقیم ک تازه گاهی من هوای اونو دارم

خیلی رفتارای بچگانه نداشت خدایی.

بعضی از رفتاراش بچگانه بود که خب درستش کردم

دیگه اون اواخر احساس کردم همونی هستش که میخوام و مررررد شد😂

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا اکثرا همینن

شوهرم من نسبتا بهتر شده نسبت به اوایل

ما فاصله سنی مون ۶ ساله ولی مثل بچه میمونه بعضی وقتا خرس گنده

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

کی بشه باهاش نامزد کنم 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

اگر اختلاف سنی تون کمه ک طبیعیه، خیلی خوبه که باهم رفیق باشید، کم کم پشتیبانت میشه، و انشالله عمر ازدواجتون طولانی میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
منی ک آخر هفته خواستگاریمه جوابم ک معلومه نمیدونم چی جوری رفتار کنم تو نامزدی بی احترامی پیش نیاد با ...

چرا بی احترامی باید پیش بیاد تو با احترام و سر سنگین رفتار کن که از همین اول هم احترامت بره بالا.  هم مشگلی پیش نیاد