2777
2789
عنوان

حالم از خودم و خانوادم بهم میخوره

707 بازدید | 30 پست

با مامانم دعوام شده بابام پاشد گلومو گرفته فشار میده یلحظع حس کردم مردم سرمو پاشده میکوبه میزنه تو گوشم جا چنگش رو دستم مونده گلوم درد میکنه

بابام معتاده بیکاره خودشو زده به فلجی چجوری منو میخاد بزنه جون داره من ۴ سالگی بابام کتکم زد

ننم هم ی احمق پسر پرست واس اینکه آق بالا سرش باسه شب تا صبح کار میکنه آخرشم بابام فحشش میده

خدایا شکرت🤣🤣🤣🤣🤣

پاشده واسه داداشم غذا درست کرده اونوقت من خواستم درست کنم وایسدن سر من داد میزنن مگه من بچتون نیستم چرا همش آنقدر عین عهد بوق فقط پسرتونو می پرستید

‌ ‌ ‌ ‌ ‌غم برای همیشه باقی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درستو بخون یا برو دنبال کار و کنارش محکم باش با تمام وجود سختی ها رو تحمل کن،سعی کن جوری رفتار کنی که برات دردسر درست نشه،بعد وقتی دیدی میتونی از پس خودت بربیای بای بای

نگران نباش منم خیلی سر دعوا ها مامانم طرف داداشم رو میگیره ک سکوت میکنه فکرمیکنه خرم نمیفهمم 

الکی هم میگه من هوای ت رو بیشتر دارم 

الانم دارم گریه میکنم سر یه چیز هایی بحث مون شد 

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

دو تا راه داری یا تحمل نکنی گند بزنی به آینده ات.

یا صبر کنی و انتخاب‌های درست داشته باسی و آیندتو بسازی.

خیلی از افراد موفق الان از زیر چک و لگد والدینشون در اومدن اونم با افکار و تربیت دهه های قبل.فک نکن همه موفقا تو پر قو بودن.

مامانت پسرش رو دوست داره چون از شوهر بد آورده همه آرزوش با پسرش که حامی باشه بیچاره داداشت.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.