2777
2789

تو ی هفته گذشته دوبار رفتم هربار علائم تغیر میکنه و بیش‌تر میشه 

آخرین بار یک شنبه رفتم داروهام عوض کرد دکترم 

اما از صبح سردرد شدید دارم گلو دردم دارم

آبریزش بینی هم گرفتم 

درمانگاه هم نمیتونم برم چون ی سری دارو خاص تحت نظر همین دکتر می‌خورم 

به امید روزهای خوش 💝

شما گوشت کیپ نشده؟؟

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره لعنتی گوش دردم دارم

وای من گوشم کیسه چند روزه اتقدره عصابن خورده

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

تاپیک اخرت قفل شد

به شخصه از چیزی نمیترسم تو زمان کرونا هم دوبار مریض شدم عادی بود و واکسن نزدم به این اعتقاد دارم ک مرگ و زندگی دست خداست

حتی مریصی هم دست خداست

اون روزی ک ما دنیا میایم بیماری روز مرگ روز ازدواج و و و تمام تو تقدیر و سرنوشت ما نوشته شده

پس نگران نباش عزیزم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ببین دارو عوض نمیکردی همونارو مصرف میکردی و صبر میکردی با مایعات و سوپ و میوه بدنت و تقویت کن استراحت کن تا خوب بشی 

منم دو هفتس درگیر شدم تازه خدا بخواد دارم خوب میشم 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗