2777
2789

🤣 سوتی و لحظات خنده دار عروسی ها رو بگین 🤣

(( سالها پیش عروسی دخترخاله ام مادرش یعنی خاله ام دقیقا زمانیکه شازده داماد وارد مجلس زنونه شد و فیلمبردار اومده بود بغل ما داشت فیلمبرداری می‌کرد 

خاله ام کل آرایشش رو با دستمال مرطوب پاک کرد و این توی تمام فیلمهای عروسی ضبط شده یا تو عروسی دخترعموم مادرم رفت شاباش بده به عروس و داماد دقیقا سربزنگاه بدون معطلی یهو لامپهای سفید یخی رو خاموش کردن اون توپ رقص نور دیسکووو رو روشن کردن مادرم گم شد تو تاریکی و ظلمات و تو عقد یکی از دخترخاله هام پدربزرگش اومد برای رسم و رسوم دعا کردن برای عروس و داماد دعا کنه دعا رو که خوند گفت صلوات بفرستید برای روحشون ما هم ترکیدیم و پوکیدیم از خنده و قهقهه و عروسی یکی از فامیلامون بود منو و دخترخاله هام کلی تمرین رقص کرده بودیم رفتیم وسط تالار قرر بدیم برق های تالار قطع شد رفت و چند ساعت بعد برق وصل شد))

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب عروسی خالم بود گوشیمو برداشتم عکس خالم رو فتوشاپ کردم بعد روش سبیل کشیدم رفتم بهش نشون دادم 😐

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

شب عروسی خالم بود گوشیمو برداشتم عکس خالم رو فتوشاپ کردم بعد روش سبیل کشیدم رفتم بهش نشون دادم 😐

اونموقع ۱۰ سالم بود 😂😂

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

خب اینجا رسم تیراندازی هس 

دایی میخواسته بزنه پسر خواهرش جلوش بوده میخوره بهش و فوت میکنه 

همه جیغ و داد فرار میکنن🙂دقیقا لحظه ورود عروس داماد بوده همه چی بهم میریزه.. 

ببخشید غم انگیز بود:))

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

واییی خداا نکشتت آخ ترکیدمممم 🤣🤣🤣🤣سیبیل 🤣🤣🤣

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
جشن عقدم که مادرشوهرم النگو داد منم به زور میخواستم دستم کنم تو فیلمم مشخصه اون فشار 😭😭و اینکه میت ...

اگه غیبت نمیشه ...واای عروسی دختر عموم ، اون یکی عموم کادو داد ، دختر عموم اومد بوس سوم رو بکنه عموم رفت ... فیلمشم هست ...