2777
2789
عنوان

محیط خوابگاه افتضاحه

439 بازدید | 40 پست

با اینکه دانشگاه خوبی قبول شدم تهران 

ولی یه سری ها فقط فحش میدن فحش رکیییک 

یه سری ها فقط راجب پسرا حرف میزنن 

یه سری ها غیبت میکنن 

هیچکس اینجا درس نمی‌خونه 🤷 🤷 

واقعا چطور دوام میارم اینجا نمی‌دونم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط میتونم بگم سعی کن خودتو حفظ کنی و شبیه اونا نشی

برو دنبال اهدافت و به اونا توجهی نکن و توی جمعشون نرو تا جایی که میشه

امیدوارم خدا کمکت کنه و موفق شی❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
تمیزه ؟ از لحاظ بهداشت و حشرات سوسک اینا داره ؟

یادم رفت بگم همه هم کثیف هیچکس 

ظرف نمیشوره جارو نمیکنه کثیفه کثیف 

با دمپایی فقط میرم رو فرش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همتون هم سن هستید؟ چون شاید به خاطر اختلاف سنی تحمل کردن اون اخلاقاشون براتون مشکله. دهه های یکسان ب ...

بیشتر میشه گفت اختلاف فرهنگ 

دغدغه من درس خوندنه اونا چیزای دیگه 

فقط میتونم بگم سعی کن خودتو حفظ کنی و شبیه اونا نشیبرو دنبال اهدافت و به اونا توجهی نکن و توی جمعشون ...

همش حس میکنم حتما من مشکل دارم 

انقد که شبیه خودم ندیدم 

یادم رفت بگم همه هم کثیف هیچکس ظرف نمیشوره جارو نمیکنه کثیفه کثیف با دمپایی فقط میرم رو فرش

من بعضی اوقات از زندگی با خانوادم تو خونه خسته میشم دلم میخواد برم شهرستان تنها زندگی کنم 

به نظرت ارزش داره کارشناسی ارشد رو خوابگاه بمونم ؟ یا بمونم همین خونه پدر مادرم ؟ 

🧸🔮🎀💗🌸

آدما با فرهنگ های مختلف از هرگوشه میتونن درس بخونن و‌وترد دانشگاه و خوابگاه بشن خوبیاشونو یاد بگیر. ...

مثلا چه خوبی ؟

حتی کمی اعصابم ضعیف شده بعد پنج ترم 

دیروز واسه اولین بار با یکیشون دعوام شد 

همش حس میکنم حتما من مشکل دارم انقد که شبیه خودم ندیدم

نه اینطوری حس نکن

هرچقدرم ادما بد باشن حقیقت عوض نمیشه

با ادبی و با شخصیت بودن همیشه ارزش هست

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
همیشه همین بوده بیرون خوابگاه هم همینه

فکر میکردم محیط دانشگاه بهتره