میخوام شمال زندگی کنم. نمیدونم کدوم شهر برم. هم اب و هواش خوب باشه. ازشرجی خوشم نمیاد. هم امکانات خوب باشه بچه دارم. زبان مدرسه خوب کلاس های ورزشی امکانات شهری. یکی میگه برو رشت. لاهیجان یکی میگه کلاردشت. رامسر چالوس. کمکم کنید انتخاب خوبی داشته باشم. ازلحاظ خرید ویلا مناسب باشه. بتونم ویلا بخرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببین من زیاد میرم شمال گرم که هست اما مثلا یه تایمایی اون تایم هم باید غروب بزنی بیرون اما اگر بمونی اونجا عادت میکنی مثلا ادم ۲۰روز میمونه کم کم عادت میکنه زندگی که کنی کلا عادت میکنی خود مردمش عادت دارن مسافرا عرق میریزن.من همسرم زمانی که اونجا دانشجو بود و کارمند عادت داشت ما میرفتیم پیشش عرق میریختیم اون نه
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
منم از تهران فرار کردم اومدم شمال .من نزدیک رشت هستم .بنظرم لاهیجان انتخاب خوبیه .شهرای ساحلی نرو چون واقعا رطوبتشون زیاده ولی شهرای کوهستانی خیلی خوبن