2777
2789
عنوان

هرکی میدونه کمک کنه مهاجرت از شیراز به شهرهای شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابستون ش خیلی گرمه؟

ببین من زیاد میرم شمال گرم که هست اما مثلا یه تایمایی اون تایم هم باید غروب بزنی بیرون اما اگر بمونی اونجا عادت میکنی مثلا ادم ۲۰روز میمونه کم کم عادت میکنه زندگی که کنی کلا عادت میکنی خود مردمش عادت دارن مسافرا عرق میریزن.من همسرم زمانی که اونجا دانشجو بود و کارمند عادت داشت ما میرفتیم پیشش عرق میریختیم اون نه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
چرا یه جای خوش آب هواتو تر از منطقه ای ک الان هستی انتخاب نمیکنی همون شیراز

نیست. این منطقه شیراز بهتراز همه س.  هم اب و‌هوا. هم امکانات شهری. هم فرهنگ.    دوستدارم برم یه جا که طبیعت ش بکر باشه.  حالمو خوب کنه

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

شهرهای شمالی بیشتر باعث افسردگی میشه بارون آدم رو خسته میکنه 

من جایی که زندگی می‌کنم کل زمستون از ۹۰ روز ۸۰ روز هوا ابری و بارندگی هست شاید ۱۰ روزش اوکی باشه ولی بعدش داغون میشی 

شیراز به اون قشنگی و‌بزرگی و‌امکانات عالی اصلا قابل قباس با شمال نبست 

حالا که شیراز داره میشه پایتخت شما میخای مهاجرت کنی 😅😅😅

ای خواهر.  برااینکه بالاشهر زندگی‌کنی دارم پول خونه نیاوران تهران رو‌میدم. اب و هوای بارونی و‌جنگل‌و‌ طبیعت دوستدارم.  اینجا همچین خبری نیست 

منم از تهران فرار کردم اومدم شمال .من نزدیک رشت هستم .بنظرم لاهیجان انتخاب خوبیه .شهرای ساحلی نرو چو ...

دلیلی گفتی لاهیجان چیه؟منم شلوغی زیاد دوست ندارم.  دود ودم الودگی گرما دوست ندارم.  عاشق جنگل بارون.  مه. ویلا. و اینجور چیزا هستم.   اما‌باید امکاناتم بخاطر پسرم درنظر بگیرم

وایستا چند تا عکس از جایی که زندگی می‌کنم بذارم ولی همین طبیعت بکر دیوانم و افسرده کرده

خوشحال میشم دوستم.   گفتی کجایی دقیقا؟چندوقته؟راضی هستی؟