2777
2789

انگار یه آقایی به رفیقم گیر داده که متاهله و سنش بالاس و حتا دامادم داره ولی پیش زنش نمیره اصلا

اینا فردا میخوان باهم برن بیرون

دوستم ازم خواست منم باهاش برم

دلم میخاد فردا برم موها هردوشونو بکنمم خیلی بدم میاد از خیانت

دوستمم اخه خودش رل داره 

اعصابم خورده نمیدونم فردا برم یا نه برم که فکر نکنم خودمو کنترل کنم🤦🏻‍♀️

🌱🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نرو

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خاک برسر دوست هولت کنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

کاری با دوست چیزت ندارما😐🙏ولی لطفا لطفا اگر جونتو دوست داری نرو شاید سرکاری باشه و برای تو بد بشه میفهمی که چی میگم 

شاید مرده هردوتون رو ...آره بگذریم ولی نرو و قطع ارتباط کن با اون دوستت

کاری با دوست چیزت ندارما😐🙏ولی لطفا لطفا اگر جونتو دوست داری نرو شاید سرکاری باشه و برای تو بد بشه ...

متوجهم نه نمیرم از فکرم میندازم بیرون بزار خودش بره هرکار میخواد کنه

🌱🤍