2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین لیزر و ورم زیر بغل

86 بازدید | 8 پست

خانوما من از وقتی میرم لیزر بعضی وقتا بی دلیل زیر بغلم تیر میکشه و ول میکنه اما امروز دیدم قرمز شده و کمی ورم کرده ... شما تجربه داشتید؟ به خاطر لیزر و شیوه یا ممکنه بیماری باشه؟

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر لیزر نیستاون فقط مو رو میبره

آخه بعد از لیزر خیلی درد میگیره و ورم کرده 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

فولیکول مو کنار غده عرقه

با از بین رفتن فولیکول، غده هم آسیب میبینه و نمیتونه ترشحاتشو تخلیه کنه

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی
فولیکول مو کنار غده عرقهبا از بین رفتن فولیکول، غده هم آسیب میبینه و نمیتونه ترشحاتشو تخلیه کنه

جدا؟ خب الان راهکاری هست خوب بشه؟ یا باید صبر کنم؟میترسم از علائم سرطان باشه...

جدا؟ خب الان راهکاری هست خوب بشه؟ یا باید صبر کنم؟میترسم از علائم سرطان باشه...

برو دکتر یموقع غده اینا نشه

تازه اون قسمت لنف هم هست بنظرم لیزر میتونه حساسش کنه

منم با اینکه میدونستم این مشکلا میتونه بوجود بیاد لیزر زیربغل کردم فعلا که چیزی نشده ولی میترسم 

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی
برو دکتر یموقع غده اینا نشهتازه اون قسمت لنف هم هست بنظرم لیزر میتونه حساسش کنهمنم با اینکه میدونستم ...

عزیزم نمیتونم الان شرایطش نیست ... از طرفیم خیلی از سرطان میترسم ...