2777
2789

دوست دارم برم اعتکاف که زندگیم درست بشه اوضام از همه طرف داغونه(فوت نامزدم علتش)دوستامم میخان برن ولی فکرکردم دیدم من همیشه تو زندگیم شکست خوردم تو این یکسال اخیر جز گریه و افسردگی چیزی نصیبم نشد تو زندگیم یه بارم نشد من به یه چیزی برسم در کل ناامید شدم گفتم خدایی که ولم کرده یعنی با اعتکاف رفتن من قرارع چیکار کنه وقتی تو زندگیم همش کم شانس بودم نمی‌دونم کفره یا نه ولی وجودم پر از ناامیدی شده😔همیشه هم آدم معتقدی بودم همش دعا نماز قران آخرش این شد زندگیم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روحشون شاد 

خدا بهت صبر و ارامش بده عزیزم

برو به نظرم هر چقدر رابطه ت رو با خدا قوی تر کنی 

قوی ترت میکنه و درهای بسته رو باز میکنه انشالله برات

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

خب قرار نیست ک خدا بخاطر اعتکاف بهت باج بده اگ با این نیت میخوای بری نرو

این چه حرفیه باج؟؟؟؟؟؟؟

خیلیا رو تو همین سایت یا اطرافم دیدن نیت کردن یا آرزویی داشتن سال بعد بهش رسیدن یکی از فامیلامون ۱۵ سال حامله نشده بود پارسال به همین نیت اومده بود اعتکاف الان بارداره باج اصلا کلمه مناسبی نیست!

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

یه شعر هس خیلی دوسش دارم

عبادت از سر وحشت

واسه عاشق عبادت نیس

پرستش راه تسکینه

پرستیدن تجارت نیس

با هدف تجارت با خدا نماز نخون با عشق باشه ارزشمنده برو اعتکاف تا با خدا آشتی کنی و عاشقش باشی 

عزیزم بهت حق میدم با شرایطی که داری دل چرکین باشی و رغبت نکنی با دوستات بری🤍

به نظرم یه کم به خودت زمان بده.اما اگر میخوای بری با این نیت برو که از نظر معنوی حالت رو عوض کنی🌱

وگرنه خب خیلیا میرن و حاجت هم نمیگیرن. 

ما از حکمت اون بالایی سر در نمیاریم. هر کس تو زندگی یه سرنوشتی داره و جز تسلیم شدن کاری از دست مون ساخته نیست. 😔

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

عزیزم بهت حق میدم با شرایطی که داری دل چرکین باشی و رغبت نکنی با دوستات بری🤍به نظرم یه کم به خودت ز ...

ممنون آره درسته😔دوستام برام مهم نیستن،شاید گفتنش کفر باشه ولی بیشتر انگار دلم از دست خدا گرفته که چرا همش این نشدنا نرسیدنا برای من اتفاق میوفته ولی خیلیارو دیدم به هرچی خاستن رسیدن