2777
2789
عنوان

خانومایی ک لیزر میرین

506 بازدید | 42 پست

من۲۰سالمه بنظرتون برم خوبه؟

همیشه بعد شیو خارش و اذیت میشم

میگم اول برای پاهام برم راضی بودم ادامه بدم؟

هزینش چطوره؟

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیکینی و زیربغل و پا و .... میرم راضیم به شدت جایی که میرم خیلی عالیه نسبت به جاهایی که قبلاً رفته بودم 

بیکینی و زیر بغل هرکدام ۱۲۰ پا ۲۲۰ و جاهای دیگرو اطلاع ندارم 

خوبه برو

شنیدم بعضیا میگن هیچ وقت تموم نمیشه یا نازایی میاره راسته؟

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

من بیکینی و زیربغل و پا و .... میرم راضیم به شدت جایی که میرم خیلی عالیه نسبت به جاهایی که قبلاً رفت ...

اها عالیه

چند جلسه رفتین تاثیر داشت؟

شنیدم بعضیا میگن هیچ وقت تموم نمیشه یا نازایی میاره راسته؟

نازایی هم چرته 

پیاز مو که انقد ضعیفه بعد هشت جلسه تازه یکم از بین می‌ره بعد چجوری از هفت هشت لایه پوست بخاد بگذره تا برسه به رحم و نازایی بیاره

من اطرافیانم بودن که رفتن لیزر و همین هفته پیش زایمان کرد 

نازایی نمیاره چرت میگن تموم شدنشم بستگی به جنس موهات و پشمات داره😜

من موهام زخیم و پره تقریبا پوست مرغیه