2777
2789
عنوان

چجوری با امام رضا حرف بزنم

221 بازدید | 35 پست

بچه ها میشه بگین چجوری با امام رضا حرف بزنم خیلی غمگین و دلم گرفته نمیشه نماز بخونم عذر شرعی دارم تا حالا روم نشده حرف بزنم شما چجوری حرف زدین و حاجت روا شدین 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اووووو کو عذرشرعی حالا 

حرف بزن صحبت کن همینجوری دلی صحبت کن بشین رو به قبله باهاشون صحبت بکن به عکس حرمشون نگاه کن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
اووووو کو عذرشرعی حالا حرف بزن صحبت کن همینجوری دلی صحبت کن بشین رو به قبله باهاشون صحبت بکن به عکس ...

نمی‌دونم چرا حس میکنم از من خوششون نمیاد 🫠

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

هیچوقت ازش حاجت نگرفتم. ولی خیلی باهاش حرف زدم. هنوزم گاهی حرف میزنم.

کاش منو به هر ۳ حاجت قلبیم برسونه واسطه بشه😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
گوش میده حس میکنم ازم خوشش نمیاد 🫠

در مورد امام رئوف مون چنین برداشتی نکن عزیزم. شک نکن دوستت داره. همینکه به فکر افتادی باهاش حرف بزنی بنظرم یعنی خودش به دلت انداخته

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
نمی‌دونم چرا حس میکنم از من خوششون نمیاد 🫠

مگه گ

میشه امامی خوشش نیاد از شیعه هاشون

بابا امام از پدر و مادر ادم ادمو بیشتر دوست دارن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂