2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم دعوام نکنید

612 بازدید | 28 پست

چون اینجا کسی نمیشناسه میگم 

با همهههه خیلیا راجبش حرف زدم بیشتر غریبه بوده روانشناس بود 

هر بار گفتم آدم خوبی نیست ولش کنم بیخیال شم پیام ندم تازه زیاد ام جواب نمیده دیر به دیر جواب میده آنفالو کنم چکش نکنم فراموش کنم یه رابطه کوتاه مدت بوده اما نتونستم 

وقتی استوریشا میبینم از سر کاره داره تلاش میکنه برا آینده میفهمم کسی تو زندگیش نیست اینقدر خوشحال میشم همش حس میکنم برمیگرده تو زندگی من آینده من هست حتی گاهی فکر میکنم اون می‌تونه بابای دخترم باشه 

اینم بگم که من از بچه‌ها خوشم نمیاد امروز باز یه نینی دیدم یادش افتادم اینقدر دلم میخواد بهش بگم دوست دارم بابلی دختر یا پسرم تو باشی اینقدر دلم پر میزنه براش 

خیلی سعی کردم بهش فکر نکنم فراموش کنم حتی منتظر برگشتش نباشم اما نشد هنوز فکر می‌کنم 

خیلی موفق میشم اونم موفق میشه تو شرایط بهتر تو زندگی هم هستیم مگه نمیگن به هر چی فکر کنی همون میشه 

واقعا نمیخوام تلقین کنم این باور قلبیمه 

آقای ایگرگ عشق من نمی‌دونم کجایی کسی تو زندگیت هست یا نه ولی خیلی جا خوش کردی تو دلم یه جا توی قلبت برا من بزار دورت بگردم من اینقدر دوستت دارم که احتمال یه درصد برگشتت خیلی خوشحالم میکنه 

دلم میخواست این عشقی که بهت دارما توام بهم داشتی دلم میخواد حرفایی که بهم زدی راست می‌بود 

نمیدونم چی عوض شد که یهو غیبت زد نمیدونم چرا نتونستی منو به قلبت راه بدی اما قلب من هنوز برات میزنه 

نمیتونم قبول کنم حرف بقیه رو که میگن لیاقتتو نداشته 

اما اونا ندیدن که چطوری تو همین زمان کم چطوری حمایتگر بودی ندیدن نگاهتو ندیدن باوجود هر بی احترامی و حرف بدی که از عصبانیت از دهنم در اومد هیچی نگفتی تازه بهم گفتی مودب باش 

اونا ندیدن اون لحظه ای که می‌خواستی منو با اسنپ بفرستی گفتی بیام بگم آروم بره میدونستی چقدر اون روز من ذوقتو کردم نمیدونم چی باعث شد تو نگاه اول اینقدر عاشقت بشم اوایل قبول نمی‌کردم می‌گفتم عاشق نیستم فقط ازش خوشم اومده حتی اون موقع که بهم گفتی دوستت دارم منتظر بودی منم بگم نتونستم بگم چون دوستت نداشتم اما الان میتونم داد بزنم عاشقتم 

کاش برمی‌گشتیم عقب همونجایی که تو پارک میخواستی بغلم کنی نذاشتم گفتم یه وقت یکی میاد اگه میدونستم آخرین بار میشه محکم بغلت میکردم اونقدر بغلت میکردم که دلتنگیم این روزا کمتر باشه سیو می‌کردم بغلتو برا الان:)

قلبم خیلی دوستت دارم برگرد بزار من بشم ملکه ات بزار من باشم عشقت میدونم به کسی که دوستش داشتی نرسیدی 

میدونم قبل من دخترای زیادی تو زندگیت بودن اما کاش همون پسر بدی بودی که بخاطر من خوب میشد میدونی چقدر به خدا گفتم اونو نده به کسی اگه خوب واسه من اون نیست اول خوبش کن بعدش برگرده 

خدا این اولین باره اینقدر از عمق وجودم یه نفرو میخوام 

دیگه نمیدونم با چه زبونی بگم خدا جونم کمکم کن 

میخوام بسپارم به خودت امروز دوستم گفت اگه مشکلی داره بگو میسپارم به خدا و بهش فکر نکن حل میشه خدا منم میسپارم به تو دورت بگردم آرامشو به دلم برگردون حالا یا برگردوندن اون آدم یا با انداخش از چشمم 

خیلی دعا کردم خیلی گریه کردم براش 

ازت خوشبختی آرامش و موفقیت زیاد میخوام 

امیدوارم امیدوارم یه روزی اونقدر قوی بشم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال مگه نمیگی یهو ولت کرده غیبش زده حرفاش راست نبوده دیگه چرا این حرفا رو میزنی اگه چندسال میرفت ...

نمیدونم شاید اما از یه چیز مطمئن بودم اینکه دوستم نداشت رفتارش اینو میگفت 

فرصت نداد بشناسمش خیلی زود تموم شد 

کاش میتونستم بیخیال شم کاش خیلی دارم سعی میکنم 

بیخیال مگه نمیگی یهو ولت کرده غیبش زده حرفاش راست نبوده دیگه چرا این حرفا رو میزنی اگه چندسال میرفت ...

تا حالا کسی رو دوست داشتی؟

باور کن منم تابستون این حرفا رو به دوستم زدم گفتم یعنی چی چند ساله یکی رو دوست داری که نمیخوادت منم کسی که نخوادمو نمیخوام اما آدم تا سرش نیاد نمی‌فهمه الان خیلی خوب دوستمو درک میکنم 

گذر زمان حلاله همه مشکلاته

می‌دونم اما هر چی بگذره بی احساس تر میشی 

دلم میخواست زندگیم عاشقانه باشه اما شاید دیگه‌نتونم اینقدر کسی رو دوست داشته باشم 

هر بار که یکی بهم توجه کرد تعریف کرد یاد اون بیفتم هی مقایسه کنم 

نمیدونم شاید اما از یه چیز مطمئن بودم اینکه دوستم نداشت رفتارش اینو میگفت فرصت نداد بشناسمش خیلی زو ...

وقتی الان تو تنهایی و اذیت میشی و رنج نیکشی

اون کجاست؟ چرا سراغی ازت نمیگیره چرا به فکرت نیست. 

اگر تو رو دوست نداشت نباید تو رو مبتلا می‌کرد نباید باهات دوست میشد. 

کسی رو درگیر خودت کنی بعدم رهاش کنی اوج نامردی و بی وجدانیه. 

این روزا رو گذروندم. 

فراموشش کن قطعا نکات منفی زیادیم داشته که یا از سر علاقه نمیدیدیشون یا خبر نداشتی

چرا اصلا چکش میکنی