2777
2789
عنوان

همسرم گفت بریم دکتر خیلی وضعت خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 47 پست
آخی بستری شدی بیمارستان 💔؟الان اون درسو افتادی دیگه؟

۲ روز شد

سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه دم ظهرم دستور ترخیص دادن،الان خونم و آنتی بیوتیک خوراکی میخورم

والا نه

من پایانترم نتونستم برم

نامه بستری و نامه پزشک رو فرستادم برای استاد راهنمام،یه فرم امضا کرد و من آپلودش کردم تو سامانه دانشگاه،اونجا از قانون صفر بی اثر قراره استفاده کنن

شبیه حذف اضطراریه

یعنی به خاطر غیبت تو پایانترم صفر میشی،ولی بی اثرش میکنن.

حالا ترم بعد یه چیزی باید بگیرم جاش...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲ روز شدسه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه دم ظهرم دستور ترخیص دادن،الان خونم و آنتی بیوتیک خوراکی میخورم ...

اها خداروشکر ادم دلش میسوزه بیفته 😓

ببخشید معدلت پایان ترم چند میشه حدودا ؟معدل الفی همیشه؟

اها خداروشکر ادم دلش میسوزه بیفته 😓ببخشید معدلت پایان ترم چند میشه حدودا ؟معدل الفی همیشه؟

آره خدا رو شکر

تو ارشد آره همیشه ۱۷ به بالا بودم.

تو کارشناسی نه معدلم خوب نبود

والا این ترم حساب کردم ۱۷.۱ میشم

ترم ۲ یادمه ۱۸.۱۲ شدم،اونم چون سمینار ۲۰ گرفتم.اوج شکوفاییم بود😂

ویروس جدیده نگران نباش اما حتما دکتر برو

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

عزیزم حتما حتما برو بیمارستان

ما فامیلمون این ویروس رو گرفت مثل شما شد دور از جون دیر اقدام کرد عفونت کل ریه شو گرفت الآنم توی آی سیو بستریه مشکل مغزی پیدا کرده

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

عزیزم حتما حتما برو بیمارستانما فامیلمون این ویروس رو گرفت مثل شما شد دور از جون دیر اقدام کرد عفونت ...

رفتم

تاپیکو دوشنبه زدم

آره خوب شد رفتم 

گفتن ذات الریه اس و هایپوکسمی و دو روزم بستریم کردن

اکسیژن خونمم پایین اومده بود

دیروز اومدم خونه

ولی دکتر گفت یه هفته استراحت کن و بیرون نرو و... 

رفتمتاپیکو دوشنبه زدمآره خوب شد رفتم گفتن ذات الریه اس و هایپوکسمی و دو روزم بستریم کردناکسیژن خونمم ...

عزیزم مشکلی براتون پیش نیومده؟

الان فامیل ما هم مثل شما بستری شده و هایپوکسمی شده و الان اکسیژن خونش خوبه ولی باز مشکل مغزی پیدا کرده هنوزم توی آی سیو هست

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

عزیزم مشکلی براتون پیش نیومده؟الان فامیل ما هم مثل شما بستری شده و هایپوکسمی شده و الان اکسیژن خونش ...

نه مشکلی ایجاد نشد

بستری بخش جنرالم بودم

فقط تو اورژانس بیمارستان عکس ریه گفتن بگیر،موقع بستری هم آزمایش خون گرفتن و...،بعد متخصص عفونی صبحش اومد ویزیت کرد گف قطعا ذات الریه اس

البته موقع بستری هم پزشک اورژانس تشخیص ذات الریه داد از رو عکس،ولی بعدش عفونی اومد بالا سرم و دیگه پرونده رو کامل کرد و نتیجه آزمایشا رو دید و....

یه روزم نفس تنگی اذیتم کرد،اما چهارشنبه خیلی خوب شده بودم دیگه.نه سرفه میکردم نه نفس تنگی داشتم.

نه مشکلی ایجاد نشدبستری بخش جنرالم بودمفقط تو اورژانس بیمارستان عکس ریه گفتن بگیر،موقع بستری هم آزما ...

خداروشکر عزیزم همیشه سلامت باشید❤️‍🩹