ی سوال دارم اون اوایل کارتون مثلا هفتع اول یا ماه اول شما هم سوتی زیاد میدادید؟یا خرابکاری کنید من چن بار خرابکاری کردم😭😭😭مدیر اصابش خورد شد اعتماد ب نفس خودم رف😭😭اصن بغض کردم
همه سوتی میدن حتی همین مدیرتون !مگه ادما از شکم مامانشون بلدن چیکار کنن.... یاد بگیر اعتماد به نفس خودتو حفظ کنی ...اگر جایی اشتباه شد با اعتماد به نفس معذرت خواهی کن و بگو که درستش میکنی و یکم طول میکشه قلق کار دستت بیاد ولی خودتو بی عرضه جلوه نده حتی اگر از درون احساس میکنی که بلد نیستی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا خیرت بده خدا برات بهترینا را بخاد انقد ک خوب حرف میزنی واقعا درست میگی سعی میکنم همینطور باشم ان ...
یقین داشته باش که میتونی ...کی بهتر از تو میخواد انجامش بده ...سری بعدی که اینجوری شد قبل از اینکه هول شی و اشک تو چشمات حلقه بزنه یه نفس عمیق بکش و بگو عیب نداره اولشه و طبیعیه که اشتباه کنم همه اشتباه میکنن ...خبر موفقیاتتو بشنوم دختر 🥰