2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 762 پست

اسمم صباست 

از خانوم بخواه مشروط نشم

امتحانات خوب بشه

مصاحبه کاریم خوب شه

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

برای منم دعا کن لطفا اسم کاربریمو بگو 🙏🏻

خداوند میفرمایند👈🏻فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا  یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند....... حالا همین خدا یه جای دیگه میگن👈🏻 إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ:  خداوند عهدش را زیر پا نمی گذارد ،....... 🔹مطمئن باش که صداتو میشنوه.....  برای امام زمان یه صلوات بفرست💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا عزیزم واسه خوب شدن نتیجه ی جراحیم دعا کن انشالله حاجت روا باشی عزیزم

سلامتی کامل ان شاالله زودتر عزیزم 

حاجت روا بشی 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بازم برا من 🥺🥺🥺😓دعا کن عشقم حالش خوب شه و بیاد سمتم دعا کن امشب کلی باهم حرفای قشنگ بزنیم و مانع ها رفع بشن ب بهترین شکل ممکن بش برسم و باهاش خوشبخت شم 

خانم جان تورو ب امام رضای غریب کمکم کن بش برسم دست تو دستش برم حرم امام رضا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

فاطمه هستم

دعا کن بیماریم خوب بشه و پول خرید نیمبوت داشته باشم❤️‍🩹

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمیا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا اللهلطفاً واسم دعا کنید حاجت رو ...

آیه جان حاجت روا بشی زودتر ان شاالله عزیزم 

همه خواسته هات اجابت بشه

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗