من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
ارهشاید فعلا نبینمش نمیتونم تو خودم بریزم باید زودتر هم حرف بزنم راضی بشه اخه شاید عید عروسی کردیم
ببین مسئله به این مهمی رو فقط باید حضوری بگی
اگر پیام بدی قطعا یا به دعوا ختم میشه یا به هدفت نمیرسی
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
وقتم کمه باید تکلیفم روشن شه شاید تا دوماه دیگه نبینمش
بیین شرایطتتو نمیدونم ولی میدونم ساعت ۱۱ شب خصوصا اگر مرد سر کار میره اونم از راه تلفن زمان خوبی برای مطرح کردن موضوع به این مهمی نباشه....اگر خیلی برات موصوع حساسیه کاش از یه مشاور کمک بگیری
اینجور نیست زود عصبی بشه ولی دیگه دارم میترکم نمیتونم تحمل کنم دیگه میخام تکلیفم روشن شه
میدونم حالتو ولی توصیه ی خواهرانم اینه که الان بحثشو نکش وسط )چون الان احساساتت غلبه داره ) برو یه فیلم بیین بازی کن اهنگ گوش بده یه چیزی بخور کم کم از این حس الانت فاصله میگیری امشب رو بخواب و فردا راجبش بهتر میتونی فکر کنی و بعد اگر دوست داشتی بهش فردا بگو ...حالا ۲ ماه و ۱ ماه و ۲۹ روز مونده که فرقی نمیکنه که